Лесна Глазура за Торта

Прегледай всички 67 кулинарни идеи относно лесна глазура за торта в Езине.бг.
Глазура от цедено кисело мляко за торта
Глазура от цедено кисело мляко за торта
. Използвайте глазурата за торти и други тестени сладкиши. Ако желаете, можете да използвате готово цедено мляко – 500 г....
Шоколадова глазура
Шоколадова глазура
. Шоколадовата глазура е подходяща за торти, мъфини, пайове, фунийки, кремове или кейксове....
Ледена глазура
Ледена глазура
лимонов сок и продължете бъркането, докато глазурата се сгъсти. Веднага излейте топлата глазура върху охладената торта....
Лимонова глазура
Лимонова глазура
1
. Възможно е също и да се сложи ром, мастика или коняк. Те биха довели до промяна цвета на глазурата....
Карамелена глазура
Карамелена глазура
топлата вода и бъркайте, докато се хомогенизира. Оставете сладкия сироп да изстине и го излейте в купа, където предварително сте пресяли пудрата захар. ...
Захарна глазура
Захарна глазура
4
. Така глазурата добива по-голям блясък. Използвайте захарната глазура за глазиране на сладкиши, еклери, мъфини, кексове, сладки и т.н....
Коледни меденки с глазура
Коледни меденки с глазура
. Сложете глазурата в пош или щприц и с най-тънкия накрайник украсете сладките с различни фигурки, лица и украса по ваше желание. Сложете да ...
Моркови в кайсиева глазура
Моркови в кайсиева глазура
Морковите се измиват добре с четка и се слагат в голяма тенджера, в която кипи солена вода. Затварят се с капак и се варят 20 минути. Отцеждат се...
Шоколадови кексчетa с глазура
Шоколадови кексчетa с глазура
се до 2/3 от обема им. Пекат се 16-20 минути в загрята до 190 градуса фурна. Оставят се да се охладят напълно. Глазурата се приготвя, като...
Донъти с лимонова глазура
Донъти с лимонова глазура
пържат до златисто от двете страни. Приготвя се глазура за понички от пресята пудра захар и лимонов сок, като се разбърква с вилица. Топим...
Шунка с глазура
Шунка с глазура
и смлените карамфилчета и оставете на тих огън да врат 10 мин. Извадете шунката от фурната, намажете я с готовата глазура и я запечете отново...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: