Сушени манатарки

Сушени манатарки

0

Манатарките се почистват от листа и малки боклучета. Не е необходимо да се мият. Нарязват се на тънки филийки и се нанизват на здрав конец...

1

Манатарки в Оцет

Разгледай всички 61 избрани предложения относно манатарки в оцет в Езине.бг.
Малинов оцет

Малинов оцет

оцет трябва да е готов след 3 седмици. Трайността му е до 6 месеца, съхраняван в халдилник....

Гъбен пастет с манатарки

Гъбен пастет с манатарки

Нарежете гъбите. Загрейте зехтина в тиган, запържете чесъна и го извадете. Добавете нарязаните гъби, овкусете със сол. Покрийте и гответе 3-4...

Мариновани манатарки в буркани

Мариновани манатарки в буркани

4

Пригответе маринатата от всички посочени продукти. Пуснете почистените и нарязани манатарки във врящата марината и варете 20 минути...

Супа от манатарки

Супа от манатарки

Гъбите се почистват и изплакват внимателно със студена вода. Режат се на едро. Запържват се чесънът и магданозът в голям тиган, докато чесънът...

Печено свинско с манатарки

Печено свинско с манатарки

Нарежете свинското месо на парчета и го сварете леко в подсолена вода заедно с дафиновия лист. Извадете месото от тенджерата и го прехвърлете...

Манатарки в масло

Манатарки в масло

Гъбите се измиват добре и се почистват. Нарязват се на филийки и се задушават в сгорещено масло. Поръсват се с листенца магданоз, сол и...

Манатарки с масло

Манатарки с масло

копър и се поднасят, като се заливат с останалото разтопено масло. Към всяка порция с манатарки се прибавя по 1 резен от лимон. Опитайте тези Манатарки с масло - ще си оближете пръстите!...

Пържоли с манатарки

Пържоли с манатарки

1

Натъркайте свинските пържоли със солта, черния пипер и подправки по избор, които са подходящи за свинско месо. Накиснете манатарките във вода...

Булгур с манатарки

Булгур с манатарки

Манатарките предварително се накисват в хладка вода, докато омекнат. Булгърът се запържва с малко зехтин, след което му се доливат 600 мл вода...

Яхния от манатарки

Яхния от манатарки

Ситно нарязаният лук се задушава леко в растителното масло. Прибавят се нарязаните манатарки и се задушават до омекване. Наръсват се с...

Крехко филенце с манатарки

Крехко филенце с манатарки

3

. Добавят се предварително почистените и нарязани: манатарки, чесън и листни подправки. Прибавя се виното, а след изпаряването му и предварително...

3.6
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: