Мариновани Свински Ребърца

Открий всички 74 кулинарни идеи за мариновани свински ребърца в Езине.бг.
Мариновани свински ребърца с печен боб на фурнаМариновани свински ребърца с печен боб на фурнаРебърцата се обръщат от другата страна и се пекат още 15 минути. Бобът се сервира като гарнитура към ребърца....
Задушени свински ребърцаЗадушени свински ребърцаСвинските ребърца разрежете на порции, изплакнете ги със студена вода и ги подсушете с домакинска хартия....
Ароматни свински ребърцаАроматни свински ребърцаОставят се в хладилника за няколко часа да се мариноват. След това свинските ребърца се изваждат и пекат на загрята скара или барбекю....
Пикантни свински ребърцаПикантни свински ребърцаПригответе си голяма тава, поставете свинските ребра и ги залейте с 175 мл вода, смесена с винения оцет....
Лесни свински ребърцаЛесни свински ребърцаРебърцата се овкусяват, нареждат се в тавичка, прибавя се едро нарязания лук и се заливат с разбърканите заедно соев сос, кетчуп и червеното вино....
Мариновани свински котлетиМариновани свински котлетиСъставките се смесват, получената смес се нанася върху котлетите, след което се оставят в хладилника да престоят за 4 - часа през които се обръщат...
Свински ребърца по виетнамскиСвински ребърца по виетнамскиВ тиган с малко вода карамелизираме захарта, добавяме соевия сос и мариноваме ребрата....
Свински ребърца по китайскиСвински ребърца по китайскиПодсушаваме със салфетка измитите свински ребърца и ги отделяме едно от друго. Поставяме ги в дълбока купа....
Свински ребърца на фурнаСвински ребърца на фурнаНарежете ребърцата на порции. Смесете всички съставки намажете ребърцата....
Свински ребърца на скараСвински ребърца на скараНарежете ребрата, така че на всяко ребърце да остане месце. Смесете в голям съд меда, соевия сос, оцета и чесъна....
Свински ребърца на барбекюСвински ребърца на барбекюПодредете ребърцата в тавичка и ги полейте със соса. Покрийте с капак и оставете да се мариноват в хладилника 4 часа. Запалете барбекюто....

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: