Мариновани Свински Ребърца

Открий всички 74 кулинарни идеи за мариновани свински ребърца в Езине.бг.
Мариновани свински ребърца с печен боб на фурнаМариновани свински ребърца с печен боб на фурнаРебърцата се обръщат от другата страна и се пекат още 15 минути. Бобът се сервира като гарнитура към ребърца....
Ароматни свински ребърцаАроматни свински ребърцаОставят се в хладилника за няколко часа да се мариноват. След това свинските ребърца се изваждат и пекат на загрята скара или барбекю....
Лесни свински ребърцаЛесни свински ребърцаРебърцата се овкусяват, нареждат се в тавичка, прибавя се едро нарязания лук и се заливат с разбърканите заедно соев сос, кетчуп и червеното вино....
Задушени свински ребърцаЗадушени свински ребърцаСвинските ребърца разрежете на порции, изплакнете ги със студена вода и ги подсушете с домакинска хартия....
Пикантни свински ребърцаПикантни свински ребърцаПригответе си голяма тава, поставете свинските ребра и ги залейте с 175 мл вода, смесена с винения оцет....
Мариновани свински котлетиМариновани свински котлетиСъставките се смесват, получената смес се нанася върху котлетите, след което се оставят в хладилника да престоят за 4 - часа през които се обръщат...
Свински ребърца на фурнаСвински ребърца на фурнаНарежете ребърцата на порции. Смесете всички съставки намажете ребърцата....
Свински ребърца по виетнамскиСвински ребърца по виетнамскиВ тиган с малко вода карамелизираме захарта, добавяме соевия сос и мариноваме ребрата....
Свински ребърца по китайскиСвински ребърца по китайскиПодсушаваме със салфетка измитите свински ребърца и ги отделяме едно от друго. Поставяме ги в дълбока купа....
Свински ребърца на барбекюСвински ребърца на барбекюПодредете ребърцата в тавичка и ги полейте със соса. Покрийте с капак и оставете да се мариноват в хладилника 4 часа. Запалете барбекюто....
Свински ребърца на скараСвински ребърца на скараНарежете ребрата, така че на всяко ребърце да остане месце. Смесете в голям съд меда, соевия сос, оцета и чесъна....

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: