Масленки с виноМасленки с вино
26 Март
Роси Трифонова
Маслен сос с червено виноМаслен сос с червено вино
07 Септ.
Росица Стоянова

Масленки с Вино

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно масленки с вино в Езине.бг.
Мариновано пиле с вино и маслини
Мариновано пиле с вино и маслини
. Смесете на едно място лука, чесъна, маслините, стафидите, сусама със зехтина и виното. Разклатете всичко добре така, че пилешкото да се овкуси...
Масленки
Масленки
масленки в тава. Печете ги на 160-170 градуса предварително загряна фурна, докато леко порозовеят. Още топли ги поръсете с пудра захар по желание....
Масленки Розички
Масленки Розички
масленки. С помощта на шприц оформяме розичките. В тавичка, застлана с хартия за печене, ги подреждаме и поставяме в предварително загрята...
Шарени масленки
Шарени масленки
малки кръгчета, от които правим, шарени топчета. Леко притискаме с длани и подреждаме масленките в тава върху хартия за печене. Изпичаме в ...
Класически Масленки
Класически Масленки
тесто. От тестото с ръце правим малки топчета, които подреждаме на разстояние в тава върху хартия за печене. Слагаме масленките в нагрята...
Двуцветни масленки
Двуцветни масленки
. Навиваме на руло и режем на кръгчета. Всяко кръгче поставяме в тава, в която предварително сме поставили хартия за печене. Поставяме ...
Фъстъчени масленки
Фъстъчени масленки
Разбъркайте смлените фъстъци, брашното, маслото, захарта, бакпулвера, яйцето и солта. Върху намазнена тавичка сипвайте по 1 ч.л. от полученото...
Масленки Алфахорес
Масленки Алфахорес
Сваряваме кондензираното мляко в тенджера с вода за 1.5 ч. на тих огън, охлаждаме го добре и отваряме консервата. Към пресятото брашно с...
Локумени масленки
Локумени масленки
умерена фурна (180 градуса) до порозовяване. Поръсете масленките с ванилова пудра захар и поднесете....
Ванилови масленки
Ванилови масленки
фурна до лек загар на краищата. Масленките се пекат доста бързо, така че внимавайте да не ги прегорите. Готовите масленки оваляйте в ...
Ябълково вино
Ябълково вино
получения сок се прибавя 100 г захар. След ферментацията се получава вино с 11 градуса алкохолно съдържание. След края на ферментацията ...

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: