Миш-машМиш-маш
19 Ноем.
Роси Трифонова
Калпазански миш машКалпазански миш маш
11 Юли
Марио Николов

Миш маш с Извара

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за миш маш с извара в Езине.бг.
Бърз миш машБърз миш машЛукът се нарязва и се задушава в мазнината. Прибавят се предварително опечените, обелени и нарязани чушки. След като се позапържат, прибавете...
Миш маш без яйцаМиш маш без яйцаИзмийте доматите, пуснете ги за 30 сек. във вряла вода, отцедете ги в гевгир, облейте ги със студена вода, обелете ги, махнете семенната им част и...
Миш маш с млякоМиш маш с млякоИзпичаме чушките. Обелват се и се почистват от семенната част. Нарязват се на парчета. Лукът, нарязан на ситно, се задушава до омекване в растителното...
Миш маш без сиренеМиш маш без сиренеЛукът се нарязва на ситно и се задушава в растителното масло до омекване. Прибавят се нарязаните на дребно и почистени от семето сурови пиперки и...
Най-лесният Миш МашНай-лесният Миш МашНарязвате чушките на квадратчета заедно с лука. След това го запържвате с водата и олиото. Когато лукът стане прозрачен, добавяте подправките....
Миш-маш с празМиш-маш с празКъм тях добавяме и доматите и пържим, докато течността на доматите изври. В съд разбиваме яйцата и добавяме към сместа....
Миш-маш на фурнаМиш-маш на фурнаПече се, докато водата изври. Когато това стане разбъркайте намачканото сирене с яйцата и ги добавете към миш-маша....
Миш маш с печени чушкиМиш маш с печени чушкиЛукът се нарязва на ситно и се запържва в мазнина. След 5 минути се добавят нарязаните чушки и зеленчуците се задушават на слаб огън до полуготовност...
Миш-маш с печени чушкиМиш-маш с печени чушкиИзпечете чушките до омекване на 160 градуса фурна. Нарежете доматите на кубчета, като е препоръчително да обелите доматите. Омекналите чушки...
Mиш маш с извараMиш маш с извараОставете да се готви, докато изври водата. Добавете натрошеното сирене и изварата. Чукнете яйцата 1 по 1 и разбърквайте с дървена лъжица....
Миш маш със сирене и яйцаМиш маш със сирене и яйцаНарежете чушките на тънки лентички, а доматите минете най-добре през едро ренде. Наситнете лука. В тиган загрейте олио и задушете под капак...

Рейтинг

4.3
Общо 6 гласували
5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: