Мусака с Тиквички и Кайма

Открий всички 74 подбрани съвети за мусака с тиквички и кайма в Езине.бг.
Мусака с картофи и каймаМусака с картофи и каймазапържената кайма, сипваме нарязаните на кубчета картофи. Наливаме чаша вода и сипваме в тавичка. Прибавяме натрошен пилешки бульон...
Мусака от леща с каймаМусака от леща с кайма, млякото, разбитото яйце и настъргания кашкавал. Запечете мусаката отново. Когато поднасяте ястието, поръсете порциите с наситнените копър и магданоз....
Мусака с карфиол и каймаМусака с карфиол и каймае разтопено маслото. Отгоре се слагат приготвената за мусака кайма и натрошеното сирене. Нарежда се останалото цветно зеле и се залива със смес от яйцата и прясното мляко. Пече се до порозовяване....
Мусака с тиквички и оризМусака с тиквички и оризтях наредете в намазана с олио тавичка, отгоре разстелете плънката, а върху нея – останалите тиквички. Залейте мусаката с разбитите в млякото яйца и я запечете в силна фурна до зачервяване....
Най-вкусната мусака с тиквичкиНай-вкусната мусака с тиквичкикопър. В захлупен съд задушете с останалото олио остърганите и нарязани на малки кубчета тиквички и когато омекнат напълно, ги изсипете при...
Пълнени тиквички с каймаПълнени тиквички с каймасе заглаждат. Подреждат се в подмазнена тава с малко вода и се слагат да се пекат. Пълнените тиквички с кайма се пекат на долната скара в...
Тиквички с каймаТиквички с кайманакълцаните ситно лук и вътрешност на тиквичките. Щом омекнат, добавете каймата и бъркайте, докато се раздроби. Прибавете доматеното пюре и...
Мусака от карфиол и тиквичкаМусака от карфиол и тиквичка. Мусаката се залива с отварата от карфиола и се пече в загрята фурна около 30 мин. Вади се, наръсва се с галета, нарязани копър и магданоз и се залива...
Мусака с лапад, картофи и каймаМусака с лапад, картофи и каймаи сипете върху задушения лапад. Отгоре наредете нарязаните на кръгчета картофи и печете мусаката във фурната до зачервяване....
Мусака с варени картофи и каймаМусака с варени картофи и каймаостаналите картофи. Залейте със смес от яйцата, разбити с млякото, наръсете с черен пипер, сол и настъргания кашкавал и сложете мусаката да се пече 20-25 мин. в загрята до 190 градуса фурна....
Мусака със зеленчуци, кайма и майонезаМусака със зеленчуци, кайма и майонезаИзпържете до прозрачност в горещо олио ситно нарязания лук, добавете кайма и я пържете, докато стане на трохи. В отделен съд изпържете...

Рейтинг

4.4
Общо 8 гласували
5 5
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: