Мусака от тиквички и кайма

Мусака от тиквички и кайма

0

и тавата се слага във фурната. Мусаката се пече на 200 градуса, като малко преди готовност се залива съсзаливка за мусака, приготвена от...

1

Мусака с Тиквички и Кайма

Открий всички 74 подбрани съвети за мусака с тиквички и кайма в Езине.бг.
Постна мусака с тиквички

Постна мусака с тиквички

3

брашното и с тази заливка полейте постната мусака. Върнете във фурната да се запече, докато заливката стегне. Поднесете порция от постната мусака с тиквички леко охладена и поляна с доматен сок....

Мусака с кайма и зеленчуци

Мусака с кайма и зеленчуци

Запържвате лука и добавяте каймата , бъркате докато стане на гранулки. Добавяте зеленчуците и пържите до готовност. Накрая добавяте подправките...

Мусака от леща с кайма

Мусака от леща с кайма

, млякото, разбитото яйце и настъргания кашкавал. Запечете мусаката отново. Когато поднасяте ястието, поръсете порциите с наситнените копър и магданоз....

Мусака с картофи и кайма

Мусака с картофи и кайма

запържената кайма, сипваме нарязаните на кубчета картофи. Наливаме чаша вода и сипваме в тавичка. Прибавяме натрошен пилешки бульон...

Мусака с тиквички и ориз

Мусака с тиквички и ориз

тях наредете в намазана с олио тавичка, отгоре разстелете плънката, а върху нея – останалите тиквички. Залейте мусаката с разбитите в млякото яйца и я запечете в силна фурна до зачервяване....

Най-вкусната мусака с тиквички

Най-вкусната мусака с тиквички

копър. В захлупен съд задушете с останалото олио остърганите и нарязани на малки кубчета тиквички и когато омекнат напълно, ги изсипете при...

Пълнени тиквички с кайма

Пълнени тиквички с кайма

се заглаждат. Подреждат се в подмазнена тава с малко вода и се слагат да се пекат. Пълнените тиквички с кайма се пекат на долната скара в...

Тиквички с кайма

Тиквички с кайма

накълцаните ситно лук и вътрешност на тиквичките. Щом омекнат, добавете каймата и бъркайте, докато се раздроби. Прибавете доматеното пюре и...

Мусака от карфиол и тиквичка

Мусака от карфиол и тиквичка

. Мусаката се залива с отварата от карфиола и се пече в загрята фурна около 30 мин. Вади се, наръсва се с галета, нарязани копър и магданоз и се залива...

Мусака с лапад, картофи и кайма

Мусака с лапад, картофи и кайма

и сипете върху задушения лапад. Отгоре наредете нарязаните на кръгчета картофи и печете мусаката във фурната до зачервяване....

Мусака с пресни картофи и кайма

Мусака с пресни картофи и кайма

. Добавят се картофите и разбъркваме за 2 -3 минути, накрая прибавяме кайма на парчета да стане на трохи и да се запържи докато смени цвета си...

4.4
Общо 8 гласували
5 5
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: