Охлюви с лападОхлюви с лапад
07 Май
Роси Трифонова
Охлюви със сиренеОхлюви със сирене
21 Януари
жужа

Охлюви с Лапад

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно охлюви с лапад в Езине.бг.
Банички Охлюви със спанакБанички Охлюви със спанаксъседни краища на корите (под ъгъл) от плънката. Навиваме на руло по диагонал, а след това завъртаме на охлюв. Нареждаме ги в намазнена тава...
Сарми с охлювиСарми с охлюви
задна част на охлювите. Нарежете ги на ситно и ги запържете в сгорещеното масло. Махнете готовите охлюви от мазнината и запържете в нея и...
Печени охлюви с билкиПечени охлюви с билки
Обелете доматите и отстранете семките. Нарежете ги на ситно, заедно чушката и целината. Счукайте чесъна и го объркайте с маслото. Добавете по...
Пълнени охлювиПълнени охлювиорехче и бял пипер. Изсипете и нарязаните на дребно охлюви, разбъркайте за минута и прехвърлете сместа в чопър. Може да използвате и пасатор...
Охлюви плакияОхлюви плакияПочистете охлювите и ги сварете за около 15 минути в подсолена вода, като накрая добавите оцета. След това отцедете и извадете месото от...
Канелени охлювиКанелени охлювиВ голям съд сложете млякото, водата, 5 с.л. захар, 3 с. л. масло, сол и яйцето. Сипват се 2 чаши брашно и разбъркваме добре. Прибавя се...
Панирани пикантни охлюви на шишчетаПанирани пикантни охлюви на шишчетаПредварително сварените и почистени охлюви се измиват и прехвърлят в подходящ съд и се поливат със сока от един лимон, сол, черен пипер, ситно...
Охлюви по средиземноморскиОхлюви по средиземноморскиОхлювите се почистват, измиват се добре и се сваряват в няколко води, като в последната се добавя сол. Лукът се нарязва на ситно и се запържва в...
Охлюви с оризОхлюви с оризАко охлювите ви не са почистени, ги измийте и ги сложете да се сварят за половин час. Извадете месото от черупките и запазете бульона. В...
Яхния от охлювиЯхния от охлювиОхлювите ги нарязваме на дребни парчета и запържваме в сгорещената мазнина. Прибавят се нарязаните лентички тиквички и лук. Сместа се пържи...
Супа от охлювиСупа от охлювинарязват на ситно, след което се задушават в маслото. След малко се добавят разрязаните на половинки охлюви. Заливат се с бульона и виното, добавят...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: