Палачинки с Пълнеж за Предястие

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно палачинки с пълнеж за предястие в Езине.бг.
Тестено предястие с пълнеж от шункаТестено предястие с пълнеж от шунка
. Приготвеното предястие се нарязва на квадрати или триъгълници и веднага се поднася....
Запеканка от пълнени палачинкиЗапеканка от пълнени палачинки. Тиганчето се намазва отново с мазнина и по същия начин се изпържва втората палачинка и т.н. Задушеният праз се разпределя в готовите палачинки и те...
Пълнени палачинки с гъбиПълнени палачинки с гъбимин., за да се разтопи кашкавалът. Ястието Пълнени палачинки с гъби се поднася топло със салата по избор....
Палачинки, пълнени със зарзаватПалачинки, пълнени със зарзават
да се задушат за 10 минути под капак. Във всяка палачинка се слага по 1 с.л. от плънката. Палачинките се загъват като най - напред се прегъват...
Предястие от пълнени домати с извараПредястие от пълнени домати с извара. Украсяват се шприцованата върху тях майонеза и клончета от магданоз и се поднасят като студено предястие....
Пълнени палачинки с пилешко и морковиПълнени палачинки с пилешко и морковиминути или докато месото омекне. Подправете с черен пипер. Започнете да разпределяте пълнежа в палачинките и увийте на руло. Наредете ги...
ПалачинкиПалачинки
3
. Правят се палачинки от тестото, които се пържат в масло. Палачинките се прегъват на четвъртинки, поставят се в подходящ съд и се покриват с...
Предястие МатрьошкиПредястие Матрьошкичерен хайвер или черен пипер. Сервирайте предястието Матрьошки върху листа от маруля или ситно нарязан пресен лук....
Предястие ДунавПредястие ДунавРибата се нарязва на дребни парчета и се прибавят доматите, лукът и маслините. Полива се с олиото и лимоновия сок. Страхотно предястие!...
Предястие БекониноПредястие Беконино
1
Нарежете на дребно лука и гъбите. Заедно с подправките и каймата запържете в тиган за около 10 мин. Вземете по едно парче от тънко нарязаните...
Предястие от мерлузаПредястие от мерлузаИзмитото рибно филе се нарязва на порции, поръсва се със сол, напръсква се с оцет и се оставя за 15 минути. Изпържва се в сгорещеното олио...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: