Акула панеАкула пане
10 Април
Илария
Акула на скараАкула на скара
30 Май
Rositsa Ivanova

Панирана Акула

Прегледай всички 74 авторски предложения относно панирана акула в Езине.бг.
Ползи от хрущяла от акулаПолзи от хрущяла от акула- Хрущялът от акула помага и в защита на храносмилателната система....
Котлети от акула на параКотлети от акула на параУкрасяваме с резени лимон и сервираме котлетите от акула на пара....
Котлети от акула със зеленчуциКотлети от акула със зеленчуциОвкусете филетата акула със сол и черен пипер и оставете да престоят за 1 час в хладилник....
Акула в ароматен сос по корсиканскиАкула в ароматен сос по корсиканскиРибата се нарязва на тънки ивици и се залива със смес от половината зехтин, нарязания на ситно чесън, коняка, соевия сос и джинджифила. Оставя...
Филе от акула с руски сосФиле от акула с руски сосАкулското се слага да се задушава за час и половина, покрито с алуминиево фолио. То се отстранява малко преди филето от акула да е готово....
Пържоли от акула с гъби и маслиниПържоли от акула с гъби и маслиниНарежете рибата на порции и я подкисeлете с лимонов сок. Оставете да отлежи 15 минути, след което я овкусете с черен пипер и сол. Оваляйте я в...
Пенелопе Крус обича да се гмурка покрай акулиПенелопе Крус обича да се гмурка покрай акули"Гмурках се покрай акули на Карибите и в Бразилия. Там успях да се порадвам отдалеч на прекрасните лимонови акули....
Панирана скумрияПанирана скумрияРазделяме белтъка от жълтъка. Към жълтъка добавяме брашното, бирата, бакпулвера и сол, разбиваме добре. Разбиваме белтъка на сняг и го добавяме...
Панирана тикваПанирана тикваМахнете кората на тиквата и я нарежете на тънки филийки. Посолете резените тиква и ги оваляйте в брашно. Потопете оваляните резени последователно...
Панирана палачинкаПанирана палачинкаТя се свива като джоб и се панира в последователност: брашно, яйце, галета и пак яйце и се пържи до зачервяване в горещо олио....
Панирана сьомгаПанирана сьомгаОтделя се филето, измива се и се подсушава. Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в нагорещена...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: