Парена Туршия без Стерилизация

Открий всички 74 избрани предложения за парена туршия без стерилизация в Езине.бг.
Туршия от парени камбиТуршия от парени камбиКоличествата са достатъчни за 4 трилитрови буркана. Сложете водата с оцета, солта, захарта и олиото да заврат. Измийте камбите и ги надупчете с игла...
Туршия без варенеТуршия без варенеНакълцайте зелето, а останалите зеленчуци нарежете на парчета....
Парена туршия със зеле и морковиПарена туршия със зеле и морковиКипнете захарта, оцета, олиото и солта. Попарете в течността почистените от семето чушки, зелето и най-накрая морковите. Оставете зеленчуците в саламурата...
Туршия за зимата без варенеТуршия за зимата без варенеЗатваряме туршията с капачки и вдигаме за зимата....
Парене в гърлотоПарене в гърлотоПрекомерното натоварване на гласните струни също може да предизвика парене в гърлото....
Парени чушкиПарени чушкиСмесете оцета, водата, солта, захарта и нарязаната целина и ги възварете за маринатата. Изтърбушете чушките, почистете ги и ги пускайте по 5 бр...
Парени кренвиршиПарени кренвиршиКрайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...
Парена сланина в бурканиПарена сланина в бурканиПрез това време почистваме сланината и я нарязваме на парчета по желание....
Бърза туршияБърза туршияНарязваме зеленчука и го поръсваме със солта, олиото и захарта. Пускаме подправките. Оставяме сместа да почива 1 нощ и я пълним плътно в буркани...
Мляна туршияМляна туршияТази туршия е подходяща за салата и гарнитура....
Пикантна туршияПикантна туршияНа следващия ден напълнете туршията в буркани. Съхранявайте я на хладно и тъмно място....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: