Пастърма от еленско месоПастърма от еленско месо
21 Януари
Роси Трифонова
Еленско филеЕленско филе
29 Януари
николета

Пастърма от Еленско Месо

Прегледай всички 19 авторски предложения относно пастърма от еленско месо в Езине.бг.
Еленски каренцаЕленски каренцаСлагате каретата за 6-8 часа в маринатата, приготвена от изброените продукти. Обръщайте месото от време на време. Подсушавате маринованите карета...
Еленски кюфтенца на барбекюЕленски кюфтенца на барбекюНаденицата се нарязва на парчета. Те могат да се нанижат директно на дървени шишчета. Друг вариант е да се обели наденицата и от каймата да се...
Пастърма от СърнаПастърма от Сърна
Месото се измива и подсушава много добре. Реже се на големи парчета. Те се осоляват щедро и се прибират в хладилник за 24 часа. След това...
ПастърмаПастърмаобилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни с.л. червен пипер, 20 г сол, 2 г захар, 1...
Домашна пастърмаДомашна пастърмаподправки за месо се смесват, може да прибавите и по ваш избор. Месото се натупва със сухата смес и отгоре се пробива дупка, през която се промушва...
Говежда пастърмаГовежда пастърмаГовеждото месо почистваме от ципите. Част от солта разстиламе в съд и поставяме говеждото месо, като покриваме добре месото с още сол. Солта...
Филе от сърнаФиле от сърна
1
Обезкостяваме месото и го нарязваме на малки бифтеци, начукваме, посоляваме, поръсваме черен пипер и натриваме с подправки. Изпържваме месото...
Пълнен бут от сърнаПълнен бут от сърнаи напълнете с плънката. След това зашийте, а останалата плънка разпределете в тавата около месото. Полейте пълнения еленски бут с 2-3...
Сърна по ловджийскиСърна по ловджийски
4
Накиснете сърнешкото месо в марината, приготвена от 2 л вода, 500 мл вино, 250 мл оцет, 1 нарязан едро морков, 1/2 глава лук, 2 дафинови листа...
Домашна телешка пастърмаДомашна телешка пастърма
проветриво място. Телешката пастърма е готова, когато промени цвета си. Този процес зависи от влажността на въздуха и температурата. При благоприятни обстоятелства до две седмици пастърмата трябва да е готова....
Свинска пастърмаСвинска пастърма- всеки ред месо се ръси обилно със сол, като най-отгоре се завършва с дебел пласт сол. Оставя се да престои така 10—12 дни, след което...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 5
4 0
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: