Пестил от ябълкиПестил от ябълки
25 Януари
Дебелата Берта
Пестил от орехиПестил от орехи
22 Юни
Боряна Паси
Пестил от джанкиПестил от джанки
01 Август
Дани

Пестил от Ябълки

Прегледай всички 74 подбрани съвети за пестил от ябълки в Езине.бг.
Пестил от немско гроздеПестил от немско грозде, като се бърка през цялото време. Готовият пестил се слага в напръскана с вода емайлирана тава и се оставя да изстине напълно. Изстиналият...
Пестил от сини сливиПестил от сини сливиПестилът е плодово пюре, сварено без захар и изсушено след това. Отлично узрели сини сливи се измиват добре, изчистват се от костилките...
Как да пестим водаКак да пестим водаЛетните горещини и високи температури наближават. Затова е добре да се замислим как да пестим от водата, която ползваме. Страната ни е известна...
Панирани ябълкиПанирани ябълки
Разбийте яйцата с прясното мляко, ванилията и брашно, като трябва да се получи гъстота на палачинково тесто. Обелете почистените ябълки и ги...
Пържени ябълкиПържени ябълкитрябва да са щедро обгърнати от тестото. Пускайте веднага да се пържат на маслена баня до златист цвят. Изпържените ябълки поръсете обилно със захар, ванилия и малко какао....
Ябълков сладкиш с настъргани ябълкиЯбълков сладкиш с настъргани ябълкинастърганите ябълки омесени с канелата и отгоре изсипваме останала смес. Връщаме в печката и печем нашия ябълков сладкиш около 10-15 минути...
Аржентинско пестоАржентинско пестоДобре измийте магданоза и го подсушете старателно. Скълцайте го и го сипете в блендер. Прибавете ригана, скълцания чесън и оцета. Пуснете...
Песто ДженовезеПесто Дженовезетези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....
Как да пестим вода?Как да пестим вода?, ето защо е изключително важно да пестим питейната вода. Няма да повярвате колко много вода може да спестите ако промените малко навиците си и...
Пълнени ябълкиПълнени ябълки
Ябълките се измиват, обелват и издълбават. Оризът се вари в млякото, след което се разбърква с жълтъците, 1/2 чаша захар и канелата...
Карамелизирани ябълкиКарамелизирани ябълкивсяко шишче с ябълка в карамелената смес веднага. нареждайте ги върху хартия за печене и оставете да се втвърдят за 20-30 минути. По желание, преди напълно да е стегнал карамелът, оваляйте в натрошени ядки....

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: