Пестил от ябълки

Пестил от ябълки

0

започне да се отделя от тавата на цели парчета. Готовият пестил сипете в друга намазнена тава на пласт 1 см. Сложете да се суши в слаба...

1

Пестил от Ябълки

Прегледай всички 74 подбрани съвети за пестил от ябълки в Езине.бг.
Пестил от орехи

Пестил от орехи

и се поръсва със сусам. Когато ореховият пестил изстине се нарязва в желаната форма....

Пестил от джанки

Пестил от джанки

Изчистените и измити джанки се смачкват в дълбок съд и се варят на тих огън до превръщането им в каша, като непрекъснато се разбъркват...

Пестил от немско грозде

Пестил от немско грозде

, като се бърка през цялото време. Готовият пестил се слага в напръскана с вода емайлирана тава и се оставя да изстине напълно. Изстиналият...

Пестил от сини сливи

Пестил от сини сливи

2

Пестилът е плодово пюре, сварено без захар и изсушено след това. Отлично узрели сини сливи се измиват добре, изчистват се от костилките...

Как да пестим вода

Как да пестим вода

5

Летните горещини и високи температури наближават. Затова е добре да се замислим как да пестим от водата, която ползваме. Страната ни е известна...

Пържени ябълки

Пържени ябълки

трябва да са щедро обгърнати от тестото. Пускайте веднага да се пържат на маслена баня до златист цвят. Изпържените ябълки поръсете обилно със захар, ванилия и малко какао....

Панирани ябълки

Панирани ябълки

Разбийте яйцата с прясното мляко, ванилията и брашно, като трябва да се получи гъстота на палачинково тесто. Обелете почистените ябълки и ги...

Ябълков сладкиш с настъргани ябълки

Ябълков сладкиш с настъргани ябълки

2

настърганите ябълки омесени с канелата и отгоре изсипваме останала смес. Връщаме в печката и печем нашия ябълков сладкиш около 10-15 минути...

Песто Дженовезе

Песто Дженовезе

1

тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....

Аржентинско песто

Аржентинско песто

Добре измийте магданоза и го подсушете старателно. Скълцайте го и го сипете в блендер. Прибавете ригана, скълцания чесън и оцета. Пуснете...

Как да пестим вода?

Как да пестим вода?

, ето защо е изключително важно да пестим питейната вода. Няма да повярвате колко много вода може да спестите ако промените малко навиците си и...

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: