Печени Камби с Оцет и Олио

Открий всички 21 кулинарни идеи за печени камби с оцет и олио в Езине.бг.
Пълнени печени камбиПълнени печени камбиИзпичаме леко почистените и измити камби, обелваме ги и оставяме настрани. От доматите приготвяме сос. Нарязваме морковите на колелца и ги...
Печени пикантни камбиПечени пикантни камбиИзберете големи камби, които не са гладки, изчистете ги внимателно от семето и във всяка сложете ½ ч.л. сол, 1 ч.л. олио, 1 ч.л. оцет и 1 ч.л...
Печени камби с моркови и чесънПечени камби с моркови и чесънНа всяка камба махаме дръжката и семето. Във всяка камба слагаме: сол, захар, олио, оцет, 1 кръгче от морков и скилидка чесън. Нареждаме ги...
Селски печени камби с моркови и чесънСелски печени камби с моркови и чесънкамбите с плънката и ги нареждайте в намазнена тава. Долейте малко топла вода в тавата и сложете да се пече в предварително загряна умерена фурна...
Чорбаджийски чушки с олиоЧорбаджийски чушки с олиоСлагаме продуктите за маринатата в дълбок емайлиран съд и оставяме да заври. Пускаме на части измитите и почистени от дръжките чушки. Варим 7...
Силата на магнезиевото олиоСилата на магнезиевото олиоизползването на магнезиево олио. То успява да намали мускулните спазми, както и менструалните болки. Намалява и симптомите на ПМС (предменструален...
Мариновани гъби в олиоМариновани гъби в олионалейте половин см олио и затворете с обикновена капачка. При консумация, след като извадите част от гъбите, в буркана долейте малко олио....
Мариновани камбиМариновани камби
Камбите се нарязват и се слагат в бурканите. Добавят се подправките. Долива се вода и се стерилизират 10 мин. За повече буркани, дозата се умножава по желания брой....
Малинов оцетМалинов оцет
оцет трябва да е готов след 3 седмици. Трайността му е до 6 месеца, съхраняван в халдилник....
Курабии с бира и олиоКурабии с бира и олиоЗамесете тесто от пресятото заедно с бакпулвера брашно, като постепенно добавяме бирата и олиото. Оформете топчета с големината на орех и...
Пълнени камби със зелеПълнени камби със зеле
Камбите се изчистват добре от вътрешността. Приготвя се марината от водата, оцета, захарта, солта, дафиновия лест, бахара, част от олиото и...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: