Печен Паламуд на Фурна

Открий всички 74 подбрани съвети относно печен паламуд на фурна в Езине.бг.
Печен ПаламудПечен ПаламудПаламудът се пече 30-40 минути в умерена фурна....
Паламуд на фурнаПаламуд на фурнаСложете да се изпече в умерена фурна....
Печен паламуд в хартияПечен паламуд в хартияПо желание може да украсите готовия печен паламуд в хартия с резенчета домати, магданоз, счукан чесън....
Паламуд на фурна с доматиПаламуд на фурна с доматиИзсипваме лука в тава и подреждаме отгоре парчетата паламуд. Поръсваме с черен пипер....
Богата Паламуд ЧорбаБогата Паламуд ЧорбаНарежете паламуда на части - глава, перки, опашка и тяло. Сложете нарязания паламуд в тенджера и налейте 1600 мл вода....
Паламуд във фолиоПаламуд във фолиоИзпечете паламуда във фолио на скара или във фурна....
Паламуд на скараПаламуд на скараВ коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло....
Паламуд по градинарскиПаламуд по градинарскиПочистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус....
Банички с пушен паламудБанички с пушен паламудНарежете на малки банички, като притиснете отрязаните краища, наредете ги в намаслена тава и ги печете в силно загрята фурна до зачервяване....
Варен паламуд по градинарскиВарен паламуд по градинарскиИзчистваме рибата и я измиваме, овкусяваме я със сол и черен пипер и я оставяме да престои на хладно за 1 час. В дълбок съд върху котлона слагаме...
Паламуд плакия с лукПаламуд плакия с лукЗапичаме под фолио в предварително загрята фурна за около 45 мин....
Пълнен паламуд по рускиПълнен паламуд по рускиПечете около 8-10 минути. Залейте с 1 ч.ч. сметана и оставете докато се запече във фурната....
Пържен паламуд с царевично брашноПържен паламуд с царевично брашноПочистваме рибата добре и нарязваме паламуда на шайби....
Паламуд с бяло вино и цитрусиПаламуд с бяло вино и цитрусиНаправете 2-3 съвсем малки дупчици във фолиото и сложете да се пече за около 1 час и 15 минути в силно загряна фурна....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: