Печен Патладжан с Чесън

Прегледай всички 38 авторски предложения за печен патладжан с чесън в Езине.бг.
Печен патладжан с кайма
Печен патладжан с кайма
правят сплескани кюфтенца от каймата и се слагат между шайбите от патладжан. Патладжаните се поливат със струйка олио. Фурната се загрява на...
Печен патладжан и пиперки
Печен патладжан и пиперки
го подсушете. Накиснете патладжана и чушките в маринатата за 1 час. Може да добавите и скилидки чесън и др. зеленчуци по желание. След...
Печен патладжан на фурна
Печен патладжан на фурна
патладжани и ги поставете с нарязаната страна надолу в тавичката. Под всяка половинка патладжан поставете стръкче мащерка. Печете около ...
Разядка с печен патладжан
Разядка с печен патладжан
. Прибират се (без чесъна) в найлонов плик за 15 - 20 минути, за да се обелят по-лесно. Обелват се. Патладжанът, чушлетата, ...
Тост от печен чесън
Тост от печен чесън
Грилът се загрява. Главите на чесъна, поръсен със зехтин и розмарин се увиват във фолио. Пече се около 25 мин. Чабатата се реже на на филии...
Дип от печен чесън
Дип от печен чесън
Разделете чесъна на скилидки. Наредете ги в тава, без да ги белите. Напръскайте ги със зехтина и печете между 20 и 30 минути в загрята на 200...
Разядка с патладжан и чесън
Разядка с патладжан и чесън
обелваме чесъна и го прекарваме през пресата. Накисваме и отцеждаме хляба. В съд поставяме патладжан, който с помощта на вилица смачкваме...
Пастет от патладжан и чесън
Пастет от патладжан и чесън
Предварително загрявате фурната на 200 градуса. Подредете целите патладжани, чушки и чесъна върху хартия за печене. Запечете ги за ...
Печена целина с чесън
Печена целина с чесън
залейте с олиото. Подредете целината и небелените скилидки чесън в тава с намазнена хартия за печене. Пъхнете да се пече за около 1 ...
Печени домати с чесън
Печени домати с чесън
Загрейте фурната на 230 градуса. Наредете доматите в тава за печене, заедно с необелените скилидки чесън между тях. Намажете доматите...
Предястие от патладжани с чесън
Предястие от патладжани с чесън
с гореща вода и малко оцет и бъркайте, докато се получи средно гъста каша. Подправете готовия сос със счукания чесън и сол и залейте с него ...

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 3
4 2
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: