Домашна пилешка яхнияДомашна пилешка яхнияЯхния
23 Окт.
Елена Тодорова
Диета с пилешка супаДиета с пилешка супа
19 Февр.
Мария Симова

Пилешка Яхния

Прегледай всички 74 избрани предложения за пилешка яхния в Езине.бг.
Пилешка яхния със зеленчуциПилешка яхния със зеленчуциОвкусете пилешките бутчета с подправки и ги оставете да престоят за 10 минути. Загрейте мазнина в голяма тенджера и изпържете пилешкото от двете страни...
Пилешка яхния със сметанаПилешка яхния със сметанаМорковите и празът се изчистват и се нарязват „Жулиен”. Картофите се обелват и се нарязват на кубчета с размер 2 см. Маслото се разтопява...
Пилешка яхния с гъбиПилешка яхния с гъбиЛеко сваряваме бутчетата. Запържваме лукът, като прибавяме брашното, червения пипер и доматеното пюре. Добавяме бульонът от пилето, нарязани...
Картофена яхния с пилешкоКартофена яхния с пилешкоКогато картофите и месото са омекнали напълно, размийте брашното в малко вода и го добавете към картофената яхния с пилешко....
Пилешка яхния от едно времеПилешка яхния от едно времеПохлупете тенджерата и гответе пилешката яхния на тих огън, докато остане на мазнина....
Пилешка яхния с доматен сосПилешка яхния с доматен сосПоръсваме с черен пипер и настъргано индийско орехче и прибавяме накъсаното на парченца пилешко месо....
Подлучена пилешка яхния с маслиниПодлучена пилешка яхния с маслиниПорционирайте пилето и го изпържете в мазнина. Изчистеният лук се нарязва на филийки. Задушава се в мазнината на същия тиган с чесъна. Посолява се...
Пилешка яхния със сушени сливиПилешка яхния със сушени сливиПилето се почиства, измива и нарязва на парчета, след което се изпържва леко в мазнината. Към него последователно се прибавят ситно нарязаният лук...
Лучена яхния с пилешко месоЛучена яхния с пилешко месоАпетитната яхния е готова след около 20 минути. По желание лучената яхния с пилешко месо се поръсва с магданоз преди поднасяне....
Картофена яхния с пилешки гърдиКартофена яхния с пилешки гърдиКартофена яхния с пилешки гърди сервираме с хляб със сусам....
Яхния с пилешко и лападЯхния с пилешко и лападИзмиваме добре пилешкото месо (500-600 г) и го сваряваме, като запазваме бульона от варенето за готвене на нашата пилешка яхния....

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: