Пиперена манджаПиперена манджаМанджи
27 Ноем.
Роси Трифонова
Пиперени пържолиПиперени пържоли
22 Май
Росица Стоянова
Пиперена манджа със сиренеПиперена манджа със сирене
19 Март
Дебелата Берта

Пиперена Яхния

Открий всички 74 избрани предложения за пиперена яхния в Езине.бг.
Котлети с пиперена коричкаКотлети с пиперена коричкаДве от главите червен лук се нарязват на ситно. Магданозът се накълцва. Месото се наръсва със сол и пипер, овалва се в 2 с.л. брашно. Котлетите...
Салата ПипиранаСалата ПипиранаДоматите, лукът и чушките се нарязват на кубчета и сипват в купа. Прибавя се счуканият чесън и се посолява. Белтъците на двете твърдо сварени яйца...
Мама готви най-добре: 3 идеи за детски яхнииМама готви най-добре: 3 идеи за детски яхнииКогато яхнията бъде свалена от котлона, се подправя със ситно нарязания копър....
Риба яхнияРиба яхнияВнимателно отстранете костите на мерлузата и поднесете яхнията топла, обилно поръсена с магданоз....
Агнешка яхнияАгнешка яхнияЯстието се задушава още 10 минути. 1 с.л. брашно се размива с малко хладка вода и се прибавя към яхнията....
Пиле яхнияПиле яхнияПилето се изчиства, измива и се нарязва на парчета. Пържи се в маслото. Към изпърженото месо се слагат нарязаният лук на филии и сол. Когато се...
Доматена яхнияДоматена яхнияЛукът се нарязва на ситно и след това се задушава. Към него добавяте по-меките домати. След това ги пасирате заедно нарязан магданоз и листа от целина...
Добруджанска яхнияДобруджанска яхнияЯхнията се поръсва със ситно нарязан магданоз и черен пипер....
Грах яхнияГрах яхнияНарежете лука на ситно и го задушете в олиото и 2 с.л. вода. Прибавете граха и червения пипер, залейте с 2 ч.ч. топла вода. Посолете и варете...
Кюфтета яхнияКюфтета яхнияЗапържва се лука до златисто, прибавя се брашното и червения пипер. След 2-3 минути добавяме и доматите. Доливаме около 700 мл вода. След като...
Бенгалска яхнияБенгалска яхнияСлед това Бенгалската яхния е готова. Поднесете я със скълцан пресен магданоз....

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: