ПиткиПитки
25 Май
Павлина

Питка Кемерка

Открий всички 74 авторски предложения за питка кемерка в Езине.бг.
Пита
Пита
1
престои, докато удвои обема си. Премесваме го и оставяме да се отпусне. Оформяме питката, която намазваме с един жълтък. Оставяме я да втаса още ...
Моята питка
Моята питка
меси тесто. От него се оформя пита, която се пече в кръгла тава. Топла, се намазва с предварително разтопеното масло....
Питка роза
Питка роза
прибавяме белтъка. Жълтъка оставяме за намазване на питката. Тестото разделяме на 18 равни части. Всяка една от тях разстиламе с ръце, в средата...
Питка Охлювчета
Питка Охлювчета
. Остатъка от разбитите яйца и сирене изсипваме върху готовата питка. Поставяме в загрята фурна и печем за около 30-35 минути....
Новогодишна питка
Новогодишна питка
, направени като кифлички. Така приготвената питка оставяме да втаса отново. Поставяме в загрята фурна на 180 градуса и печем до готовност....
Вегетарианска питка
Вегетарианска питка
(застъпвайки се) доматите и сиренето, в средата подредете тиквичките, а върху доматите сложете няколко листа босилек. Отгоре поръсете с чубрица и ...
Доматена питка
Доматена питка
. Питката се пече на умерена фурна, на около 180 градуса до розовикав загар, след което се поръсва с вода и завива с кърпа....
Мамина Питка
Мамина Питка
топки, които се разстилат, нанизват се на руло, и се редят в тава. Питката се намазва с жълтък и се оставя още веднъж да втаса. Посипва се с сусам ...
Пълнозърнеста питка
Пълнозърнеста питка
втасалата питка с разбито яйце и я поръсваме със семена. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30-40 минути. Вадим и ...
Сладка питка
Сладка питка
Размийте маята в половината леко топло прясно млякото заедно с малко от захарта. Пресейте брашното в голяма тава, направете кладенче и сипете...
Великденска питка
Великденска питка
нареждат в тава а разстояние един от друг и се оставят на топло да втасат. Намазват се с жълтъка. Питата се пече на 200 градуса за около 30 минути....

Рейтинг

4.7
Общо 6 гласували
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: