Питки от Оризово Брашно

Разгледай всички 14 избрани предложения относно питки от оризово брашно в Езине.бг.
Леопардов кекс с оризово брашно и вино
Леопардов кекс с оризово брашно и вино
В купа се разбиват яйцата със захарта и стевията. Добавя се олио, вино, кора от лимон. Разбърква се и накрая прибавяме двата вида брашно с...
Арабски питки с типово брашно
Арабски питки с типово брашно
втасат. Питките се пекат от двете страни върху загрят тиган или сач. Готовите питки се намазват с вода и се покриват с кърпа....
Питка с брашно от лимец
Питка с брашно от лимец
Пресейте брашното и оформете кладенче в него. Сипете вътре солта, захарта, маята и водата. Замесете гладко тесто и го покрийте с кърпа за 30...
Питки от нахутено брашно с рикота
Питки от нахутено брашно с рикота
Тесто: Маята и захарта се разтварят в 4 с.л. от водата и се оставя встрани около 15 мин. Пресяват се двата вида брашно и солта, които се...
Вкусна бъркана питка с 3 вида брашно
Вкусна бъркана питка с 3 вида брашно
сирене, настърган кашкавал, нарязан на кубчета чедър и трита вида брашно. Разбърква се на каша по гъста от кексова смес и сипваме в тава 24...
Питка с лимец и царевично брашно
Питка с лимец и царевично брашно
тесто. Оставяме на топло да втаса за 1 час. Оформяме на питка и поставяме в намаслена тавичка. Украсяваме с орехите и оставяме покрито за ...
Оризово суфле
Оризово суфле
Промийте ориза със студена вода и го оставете да се свари заедно с ванилията, млякото, маслото и солта. Когато ориза стане готов добавете 150 г...
Питки
Питки
3
Разбиваме маята с хладка вода и малко брашно, оставяме я да втаса около 10 мин. Пресяваме брашното и след това в него правим кладенче, в ...
Оризов шницел
Оризов шницел
1
Объркайте сварения ориз с пасирания картоф 1-2 яйца, настъргания фино лук, морков, пасирания чесън, подправките и брашното. Добре омесете...
Оризов пастет
Оризов пастет
Сварете ориза и добре изцедете. Изчистените и нарязани на дребно гъби и зелен лук запържете в 2 с. л. масло, добавете малко вода и задушете...
Оризов кекс
Оризов кекс
1
Изчистеният и измит ориз се вари с малко вода, бавно се долива млякото и се доварява. Свареният ориз се оставя да изстине. Маслото се разбива...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: