Постен бял сосПостен бял сос
30 Март
Боги
Кюфтенца с бял сосКюфтенца с бял сос
27 Ноем.
Илияна Димова
Сладък бял сосСладък бял сос
14 Май
Андрия

Постен бял сос

Прегледай всички 74 избрани предложения относно постен бял сос в Езине.бг.
Заешко с бял сос
Заешко с бял сос
трябва почти да покрива месото. Щом всичко омекне, сгъстете соса с размитото брашно. Поднесете порция Заешко с бял сос, поръсено с ...
Тортелини с бял сос
Тортелини с бял сос
разтопят сирената. Получава се бял гъст кремообразен сос. Тортелините с бял сос се сервират полети с белият сос и ...
Класически бял сос
Класически бял сос
слаб огън до сгъстяване (необходими са 10-тина минути). Този бял сос е основен сос, който се използва за много ястия. Според...
Спагети с бял сос
Спагети с бял сос
снемете белия сос от котлона. Поднесете порция спагети, поляти обилно със соса и парчета пуешко пушено филе, което сте оставили да се запържи за ...
Кюфтета с бял сос
Кюфтета с бял сос
2
От смляното месо, дребно нарязаната 1/2 глава лук, магданоза, яйцето, черния пипер, солта и сварения ориз се омесват, от което се правят...
Бял сос с каперси
Бял сос с каперси
В тенджерка приготвяме светла запръжка от маслото и брашното, към нея прибавяме сиренето и с постепенно разбъркване сипваме бульона. Варим на...
Миди в бял сос
Миди в бял сос
виното. Варим на тих огън до сгъстяване, поръсваме със сол и черен пипер. С получения сос заливаме предварително отцедените миди и поднасяме. По ...
Основен бял сос
Основен бял сос
Пригответе предварително 1 л бульон от кости. За 1 л бульон са нужни около 600 г кости от пиле, телешко или свинско. В 2 с.л. масло запържете...
Бял сос в микровълнова
Бял сос в микровълнова
600 Вт. Разбърква се два–три пъти и се поднася като сос за месо. Забележки: Сосът може да се приготви с 200 мл бульон и 200 мл прясно мляко...
Бял сос за месо
Бял сос за месо
корен и лука, задушете ги масло, посолете и ги сипете заедно с виното във врящия бульон 15 мин преди края на варенето на соса. Универсален сос за ...
Универсален бял сос
Универсален бял сос
Нарежете на дребно магданозения корен и лука и ги задушете в маслото. Посолете и извадете от тигана. В същата мазнина запържете брашното, като...

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: