Печен ПаламудПечен Паламуд
27 Окт.
Fat Berta
Печен паламуд в хартияПечен паламуд в хартия
05 Ноем.
Криси Черникова

Приготвяне Печен Паламуд във Фолио

Открий всички 74 подбрани съвети за приготвяне печен паламуд във фолио в Езине.бг.
Защо трябва да приготвяме печен лук поне веднъж в седмицатаЗащо трябва да приготвяме печен лук поне веднъж в седмицатаОказва се обаче, че лукът е полезен не само в прясно състояние, но и в печено....
Печени картофи във фолиоПечени картофи във фолиоУвиваме всеки картоф добре във фолио. Подреждаме ги в тава и ги печем на 230 градуса за около 50-60 минути....
Печена скумрия във фолиоПечена скумрия във фолиоПечена скумрия във фолио сервираме с туршия по избор или салата....
Шунка, печена във фолиоШунка, печена във фолиоУвийте така подготвеното шпиковано месо с няколко листа фолио и го поставете в тава. Първите 10 мин печете на 250°С, а после – на 160°С....
Пълнен хек, печен във фолиоПълнен хек, печен във фолиоУвийте рибата във фолио. Запечете я в намаслена тавичка на 170 градуса....
Печено свинско месо във фолиоПечено свинско месо във фолиоПокриваме месото с фолио и го оставяме на студено в хладилник за 2-3 часа, за да се маринова....
Телешко печено в алуминиево фолиоТелешко печено в алуминиево фолиоНамажете охладеното телешко месо с овкусеното масло, увийте го в алуминиево фолио или сладкарска хартия и го печете в плитка тава в силно загрята...
Лесно печено пиле във фолиоЛесно печено пиле във фолиоТака подготвеното лесно печено пиле във фолио поставяме в тавичка, наливаме половин чаена чаша вода и слагаме да се пече в силна фурна за около 60...
Месо във фолио, печено на скараМесо във фолио, печено на скараХубаво затворете алуминиевото фолио и го сложете да се пече на средно загряна скара. Печете по 45 минути от всяка страна....
Печени картофи на фурна във фолиоПечени картофи на фурна във фолио
4
Когато водата намалее доливаме малко, печем до готовност....
Печено агнешко във фолио на фурнаПечено агнешко във фолио на фурнаПокриваме с фолиото и поставяме във фурната. Печем до готовност. Когато е готово, премахваме фолиото и препичаме....

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: