Приготвяне на Агнешки Главички

Открий всички 74 подбрани съвети за приготвяне на агнешки главички в Езине.бг.
Агнешка главичка на фурнаАгнешка главичка на фурнаДобре почистената агнешка главичка трябва да се разцепи на две части, но така че в нея да си останат непокътнати езикът и мозъкът. В отделен...
Чорба от агнешка главичкаЧорба от агнешка главичка
Нарежете лука на едро, а моркова на колелца. Натрийте агнешката главичка със солта, черния пипер, майораната и мащерката. Сложете я в дълбока...
Мезе от печена агнешка главичкаМезе от печена агнешка главичка. Поставяме я в тавичка и печем във фурната, като обръщаме навсякъде. Готовата агнешка главичка вадим от печката, охлаждаме и обезкостяваме, като...
Супа от агнешки главички с лападСупа от агнешки главички с лападЗалейте предварително почистените агнешки главички със студена вода и варете до готовност на тих огън. След сваряване от тях се почиства...
Супа от агнешка главичка и пресен лукСупа от агнешка главичка и пресен лукобеления и нарязан агнешки език върнете в бульона, посолете и варете 5-6 мин. След това прибавете маслото, свалете готовата агнешка супа от огъня...
Варене на агнешка главичка в тенджера под налягане с подправкиВарене на агнешка главичка в тенджера под налягане с подправкиАгнешката главичка си почистваме добре. Поставяме я в тенджера под налягане и прибавяме всички подправки. Наливаме вода дотолкова, за да...
Домашно приготвена подправкаДомашно приготвена подправка. Затваряме ги с капачки и прибираме за зимата. Домашната подправка ползвам за всякакъв вид ястия, но най-много за приготвяне на супи....
Приготвяне на лекарства от билкиПриготвяне на лекарства от билкиминути. Когато изстине напълно, запарката се прецежда и и се добавя вода до предписаното количество. При приготвяне на запарка с 1 до 3 л вода...
Домашно приготвен суджукДомашно приготвен суджукМесата смиламе с машинка за кайма. Поставяме в дълбок съд и към тях прибавяме подправките. Омесваме добре, след което оставяме на хладно да...
Козунак, приготвен с миксерКозунак, приготвен с миксерПриготвената прясна мая се поставя в купа със затоплено прясно мляко, лъжица захар и две лъжици брашно. Разбърква се и се оставя настрани, за да...
Домашно приготвен катъкДомашно приготвен катъкОвчето мляко сипваме в съд и поставяме на водна баня и оставяме да ври за около 2 часа. След като е готово, оставяме на страна, за да се охлади...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: