Приготвяне на Гюзлеми

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за приготвяне на гюзлеми в Езине.бг.
ГюзлемиГюзлемиИзпържете така приготвените гюзлеми в сгорещено олио от двете страни....
Мързеливи гюзлемиМързеливи гюзлемиРазточваме гюзлеме с точилка да изтъним и слагаме в сача....
Домашни ГюзлемиДомашни ГюзлемиСипваме олиото и слагаме приготвените гюзлеми. Запържваме от двете страни. Сервират, се докато са още топли....
Селски гюзлемиСелски гюзлемиСлагайте в него мас и когато мазнината започне да цвърчи, сложете да печете гюзлемите до по покафеняване и от двете страни....
Гюзлеми по габровскиГюзлеми по габровскиПресейте брашното и оформете кладенче. Сипете вътре яйцето, оцета, олиото и солта. Сипвайте постепенно водата и замесете гладко еластично тесто....
Гюзлеми по капанскиГюзлеми по капанскиПо желание поднесете гюзлемите полети с горещо прясно мляко....
Домашно приготвена подправкаДомашно приготвена подправкаДомашната подправка ползвам за всякакъв вид ястия, но най-много за приготвяне на супи....
Домашно приготвена ментаДомашно приготвена мента
1
В тенджера на котлона загряваме водата със захарта, за да се разтвори. Охлаждаме, добавяме ракията + капките + боята измиваме със спиртомер, трябва...
Вкусни гюзлеми на тиганВкусни гюзлеми на тиганВ тиган се загрява лъжица олио и печем всички гюзлеми от двете страни на умерен огън до готовност. Изваждат се, намазват се с масло....
Домашно приготвен суджукДомашно приготвен суджукМесата смиламе с машинка за кайма. Поставяме в дълбок съд и към тях прибавяме подправките. Омесваме добре, след което оставяме на хладно да...
Домашно приготвен бахурДомашно приготвен бахурБъбреците, сърцата и дробът измиваме добре с вода. Измиваме добре ориза, изсипваме вода и оставяме да набъбне в тенджерата на котлона. Праза нарязваме...
Домашно приготвен катъкДомашно приготвен катъкОвчето мляко сипваме в съд и поставяме на водна баня и оставяме да ври за около 2 часа. След като е готово, оставяме на страна, за да се охлади....

Рейтинг

3.9
Общо 10 гласували
5 2
4 6
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: