Приготвяне на Нектар от Кайсии

Прегледай всички 74 подбрани съвети за приготвяне на нектар от кайсии в Езине.бг.
Нектар от бъзНектар от бъз
1
и отново оставете да заврят. Налейте нектара в затоплени бутилки и ги вържете....
Нектар с прасковиНектар с прасковипасирайте до получаване на пюре. Сипете в бутилки и съхранявайте нектара в хладилник, където може да запази годността си до няколко дни....
Нектар от гроздеНектар от гроздемясто, в което все пак има въздушен поток. Така полученият сок има трайност 5-6 месеца. По-лесен варинат за нектар от грозде е да пасирате гроздето, добре да прецедите и да го кипнете с малко захар и лимонов сок....
Нектар от дюли и аронияНектар от дюли и арониямалко вода, ако сместа е много гъста, и варете още 5 мин. при непрекъснато бъркане. Сипете топлия нектар в затоплени бутилки или бъркани...
Баварски крем с плодов нектарБаварски крем с плодов нектар
набъбне, го прибавете към горещия захарен сироп и разбъркайте до разтварянето му. Добавете рома, нектара и предварително разбитата с пудра...
Домашно приготвена подправкаДомашно приготвена подправка. Затваряме ги с капачки и прибираме за зимата. Домашната подправка ползвам за всякакъв вид ястия, но най-много за приготвяне на супи....
Козунак, приготвен с миксерКозунак, приготвен с миксерПриготвената прясна мая се поставя в купа със затоплено прясно мляко, лъжица захар и две лъжици брашно. Разбърква се и се оставя настрани, за да...
Домашно приготвен суджукДомашно приготвен суджукМесата смиламе с машинка за кайма. Поставяме в дълбок съд и към тях прибавяме подправките. Омесваме добре, след което оставяме на хладно да...
Сушени кайсииСушени кайсииизхвърлят, а годните се съхраняват в торбички или кутии, на проветриво място. Хубавите, светли и сочни сушени кайсии, които се продават, се...
Приготвяне на лекарства от билкиПриготвяне на лекарства от билкиминути. Когато изстине напълно, запарката се прецежда и и се добавя вода до предписаното количество. При приготвяне на запарка с 1 до 3 л вода...
Домашно приготвен бахурДомашно приготвен бахурБъбреците, сърцата и дробът измиваме добре с вода. Измиваме добре ориза, изсипваме вода и оставяме да набъбне в тенджерата на котлона. Праза...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: