Цаца на фурна

Цаца на фурна

4

Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на...

1

Приготвяне на Цаца

Открий всички 23 кулинарни идеи относно приготвяне на цаца в Езине.бг.
Рибни кюфтета от цаца

Рибни кюфтета от цаца

тази за кекс, покрива се с фолио и се прибира в хладилник. Накиснатата цаца се мели в месомелачка на най-ситната част. Добавя се към сместа...

Пържена балтийска цаца

Пържена балтийска цаца

Балтийската цаца почистваме и измиваме много добре. В съд смесваме двата вида брашно заедно със солта и червения пипер. На котлона поставяме...

Маринована цаца и сафрид

Маринована цаца и сафрид

4

Почистената риба се слага за 24 часа в силна саламура, а след това за 4 часа в оцет. След това нареждаме в бурканчета, като между рибата...

Панировка за цаца

Панировка за цаца

4

Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби. Приготвяме панировката от...

Пълнени домати с цаца

Пълнени домати с цаца

Срежете капаче от доматите, издълбайте и леко посолете. За пълнежа, смесете нарязаните маслини, яйцата, чесън, цацата или филето...

Приготвяне на лекарства от билки

Приготвяне на лекарства от билки

минути. Когато изстине напълно, запарката се прецежда и и се добавя вода до предписаното количество. При приготвяне на запарка с 1 до 3 л вода...

Домашно приготвен суджук

Домашно приготвен суджук

Месата смиламе с машинка за кайма. Поставяме в дълбок съд и към тях прибавяме подправките. Омесваме добре, след което оставяме на хладно да...

Козунак, приготвен с миксер

Козунак, приготвен с миксер

Приготвената прясна мая се поставя в купа със затоплено прясно мляко, лъжица захар и две лъжици брашно. Разбърква се и се оставя настрани, за да...

Бобена салата с цаца по гръцки

Бобена салата с цаца по гръцки

Половината фасул се пасира и се добавя доматеното пюре, оцетът, кетчупът, половината от нарязаните на ситно копър и магданоз. Добавя се...

Домашно приготвен бахур

Домашно приготвен бахур

Бъбреците, сърцата и дробът измиваме добре с вода. Измиваме добре ориза, изсипваме вода и оставяме да набъбне в тенджерата на котлона. Праза...

Домашно приготвен катък

Домашно приготвен катък

Овчето мляко сипваме в съд и поставяме на водна баня и оставяме да ври за около 2 часа. След като е готово, оставяме на страна, за да се охлади...

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: