Лесен пухкав кекс

Лесен пухкав кекс

30

Разбиваме с миксер петте яйца и захарта в продължение на 7 минути. Добавяме олиото и водата. Прибавяме постепенно пресятото брашно и бъркаме...

1

Пухкав Кекс с Мармалад

Прегледай всички 74 избрани предложения относно пухкав кекс с мармалад в Езине.бг.
Пухкав кекс с ягоди

Пухкав кекс с ягоди

2

да наръсите и малко стафиди. Печете пухкавия кекс с ягоди в предварително загряна фурна на 170-180 градуса до приятен загар....

Пухкав кекс с прясно мляко

Пухкав кекс с прясно мляко

23

. Кексът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна. Проверява се с клечка за зъби. По желание поръсете готовия кекс с пудра захар....

Пухкав кекс със сладко и кисело мляко

Пухкав кекс със сладко и кисело мляко

Загрейте фурната на 160 градуса. Намазнете форма за кекс с малко масло. Разбийте размекнатото масло със захарта до получаването на гладка смес...

Пухкав кекс с тиква и какао

Пухкав кекс с тиква и какао

Включваме фурната на 180 градуса с вентилатор. Приготвяме си формата за кекс, като я намасляваме и поръсваме с брашно. В купа сипваме...

Пухкав двуцветен кекс с орехи и стафиди

Пухкав двуцветен кекс с орехи и стафиди

първо сместа без какаото, а отгоре на тънка струйка - какаовата. Поставяме двуцветния кекс в загрята фурна и печем на умерена температура. След като е готов кексът, поръсваме с пудра захар....

Кекс с мармалад и локум

Кекс с мармалад и локум

8

Яйцата се разбиват със захарта. Прибавят се останалите продукти и всичко се разбърква много хубаво. Локумът се нарязва на малки парченца...

Най-пухкавия кекс

Най-пухкавия кекс

2

. Разпределете сместа в подмазнена и набрашнена форма за кекс и сложете да се изпече в предварително загряна на 180 градуса фурна за около 30...

Обикновен мармалад

Обикновен мармалад

. Полученото пюре се вари отново. Прибавя се захарта. За да се сгъсти добре и да не горчи, мармаладът се бърка постоянно. Готовия мармалад се насипва в буркани, затварят се и се стерилизират за няколко минути....

Тиквен Мармалад

Тиквен Мармалад

продукти, разбъркваме ги добре и ги оставяте да престоят за една нощ. На другия ден ги сварявате до получаването на гъст мармалад. Докато е още гореща, изсипваме сместа в затоплени бурканчета, накрая ги обръщаме наопаки....

Шипков мармалад

Шипков мармалад

1

затоплени съдове. Оставяме го открит, докато на повърхността му се образува корица. Готовият мармалад се покрива с пергаментова хартия и капак. Съхранява се в тъмно и студено помещение....

Пухкави тиганички

Пухкави тиганички

Угасете содата в киселото мляко, пресейте бакпулвера с брашното и солта, а яйцето разбийте със захарта. След това смесете всички съставки в 1...

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: