Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Котлети в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Посолете и поръсете с черен пипер котлетите. Начукайте ги леко и ги запържете....

Съставките се смесват, получената смес се нанася върху котлетите, след което се оставят в хладилника да престоят за 4 - часа през които се обръщат...

Печени по този начин свинските пържоли в гювеч с гъби остава сочни и изключително крехки....

6

Начукваме котлетите на тънко и ги намазваме с начукания чесън и горчицата, овкусяваме с предварително разбърканите сол, черен пипер и ким....

Разрязваме всеки котлет внимателно с остър нож, така че да получим джобчета за пълнене....

Извадете омекналите котлети, прибавете сметаната в останалия сос и възварете. По желание поднесете с със задушен ориз или варени картофи....

Загрейте олиото в тиган и сложете да се запържат за няколко минути от двете страни свинските котлети, които предварително сте оваляли леко в брашно...

Поднасят се котлетите на тиган с гарнитура по избор.
Сочни и ароматни свински котлети на тиган....

Включва се на 250 градуса и печенето на свинския джолан в гювеч с кисело зеле продължава 2 часа и половина....

Обезкостете свинските котлети, посолете ги добре и ги изпържете в загрятото масло.
Полейте с коняка и ги фламбирайте....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: