Варено мариновано свинско филеВарено мариновано свинско филе
11 Юни
Емилия Янкулова
Свинско филе със сосСвинско филе със сос
25 Септ.
Росица Стоянова

Свинско Филе

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно свинско филе в Езине.бг.
Свинско филе с яйцаСвинско филе с яйцаЗашийте филето от двата края или го завържете с конец....
Свинско филе в омлетСвинско филе в омлетНарязваме свинското филе на порции и го изпържваме в сгорещеното олио....
Свинско бон филе печеноСвинско бон филе печеноВзема се 2 цели свински бон филета и се натъркват хубаво със сол и черен пипер....
Панирано свинско бон филеПанирано свинско бон филеМесото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника. Панира...
Сушено свинско филе с подправкиСушено свинско филе с подправкиНарежете свинското филе на правоъгълни парчета с дължина около 10-12 см. Поръсете дъното на дълбок съд с морска сол....
Виенски шницел от свинско филеВиенски шницел от свинско филеНарежете свинското филе на тънки пържоли. Начукайте всяка с дървено чукче....
Свинско филе с мариновани гъбкиСвинско филе с мариновани гъбкиНарежете месото на жулиени, намажете го със зехтин и го сложете в загрятия намасле сач. Запечете за 2-3 минутки или докато промени цвета си, като...
Свинско филе с гъбен сосСвинско филе с гъбен сосСервирайте свинското филе, полято с гъбения сос и гарнитура от зеленчуци по желание....
Свинско филе със сметанов сосСвинско филе със сметанов сосФилето, нарязано на филийки, осолено и поръсено с черен пипер се изпържва до побеляване....
Свинско филе с картофи и грахСвинско филе с картофи и грахДобавете червения пипер и нарязаните късчета свинско филе. Прибавете и граха. Овкусете със сол и универсална подправка....
Свинско филе, варено в зелев сокСвинско филе, варено в зелев сокИзмийте месото и го сварете на слаб огън в зелевия сок. Извадете свареното месо и още докато е топло го намажете със счукания чесън. След това...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: