Свинско с прясно зеле в гювеч

Свинско с прясно зеле в гювеч

2

, всички подправки и настърганите домати. Обърква се и се похлупва. Свинско с прясно зеле в гювеч се пече за около 2 часа в умерена фурна, без да се загрява предварително....

1

Свинско с Прясно Зеле в Гювеч

Открий всички 74 избрани предложения за свинско с прясно зеле в гювеч в Езине.бг.
Прясно зеле в гювеч

Прясно зеле в гювеч

моркова, обелете и настържете доматите. Смесете зеленчуците, посолете и ги разбъркайте. Прехвърлете сместа в гювеч, поръсете с черен и червен...

Свински гърди с прясно зеле

Свински гърди с прясно зеле

Нарязваме свинското месо на парчета и го запържваме от всички страни в част от мазнината. Прехвърляме месото в гювеч. Почистваме лука и...

Свински ребра с прясно зеле и домати

Свински ребра с прясно зеле и домати

Избираме свински ребра с повече месо по тях. Измиваме ги и отделяме кокала от месото, частта с реброто поставяме в купа, а частта с месото...

Мусака от прясно зеле

Мусака от прясно зеле

задушава лукът, ситно нарязан, и към него се прибавя постепенно зелето, като се задушава до омекване. Към омекналото зеле се прибавят...

Крокети от прясно зеле

Крокети от прясно зеле

Зелето се почиства от горните листа и кочана и се нарязва фино. Посолява се и се задушава в две супени лъжици растително масло и малко вода до...

Шницел от прясно зеле

Шницел от прясно зеле

Задушете цялата зелка в подсолена вода. Оставете я да се отцеди добре, нарежете я на филии и всяка филия оваляйте в галета, а след това - в разбитите яйца. Изпържете в олиото и посолете....

Прясно зеле с ориз

Прясно зеле с ориз

2

Загрейте мазнина в тенджерка и задушете накълцания лук, след което добавете нарязаното зеле, сол и червен пипер. Оставете да се задушава долейте...

Мусака с прясно зеле

Мусака с прясно зеле

5

Зелето се нарязва като за салата и за 5-10 мин се попарва във вряла вода, за да омекне. Лукът, морковите и чушките се нарязват и заедно с...

Кисело зеле в гювеч

Кисело зеле в гювеч

Нарязваме свински ребра на парчета, а приготвените свинска кожа на лентички. Почистваме зелето от твърдите части на кочана и го нарязваме на...

Прясно зеле задушено

Прясно зеле задушено

, сол и плодов оцет на вкуси се държи захлупено с капак до поднасянето. Поднасяме готовото задушено зеле със сварени тестени изделия. Особено подходящи са кнедли, залети с горещо масло....

Прясно зеле по ловджийски

Прясно зеле по ловджийски

, оцветява се с червения пипер и се кипва. Ястието се залива със соса и се пече в умерена фурна, докато омекне зелето и гозбата се сгъсти. Поднесете приготвеното Прясно зеле по ловджийски, докато е още топло....

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: