Пърженица с празПърженица с праз
10 Март
Бай Ставри
Пържени кюфтета по селскиПържени кюфтета по селски
29 Август
Кристиан Александров
Селска манджа с пържени чушкиСелска манджа с пържени чушки
16 Януари
Севда Андреева

Селска Пърженица с Праз

Прегледай всички 17 авторски предложения за селска пърженица с праз в Езине.бг.
Селска яхния от праз с доматен сосСелска яхния от праз с доматен сосбрашното, червения пипер и накрая настърганите на едро ренде домати. Варим яхнията на умерен огън до сгъстяване на соса, като от време на време разбъркваме готовата селска яхния от праз с доматен сос....
Селска супа с праз и каймаСелска супа с праз и каймаВ дълбок съд задушаваме нарязания праз. Добавяме кайма и бъркаме, за да стане хубаво на трохи. Когато това стане, наливаме 800 мл вода...
Селска погачаСелска погачаРазтваряме маята със захарта в леко затопленото прясно мляко. Пресяваме брашното в съда за месене и в него добавяме всички продукти...
Селска питаСелска пита
8
Маята се размива с хладка вода, но не се оставя да втаса. Брашното се пресява и в средата на купа се прави кладенче, в което се слага всичко...
Селска спържаСелска спържа
1
Месото се почиства, нарязва се на ситно и се задушава в маста и малко вода до омекване. Прибавете ситно нарязаният и полусварен дроб...
Селска кокошкаСелска кокошкапилешкото омекне напълно. Сипете ориза, разбъркайте и щом заври прехвърлете ястието в глинен гювеч. Сложете го да се пече в умерена фурна. Поднесете порция пиле по селски, поръсено с пресен магданоз....
Селска наденицаСелска наденицаСмиламе двата вида месо със сланината и овкусяваме със сол, черен пипер и лимонова кора. С получената смес пълним добре измитите свински черва...
Селска пачаСелска пачаПочистваме месните продукти, измиваме и слагаме в тенджера. Заливаме ги със студена вода и сваряваме. Отделяме месото от костите и го...
Селска чорбаСелска чорбаНарежете месото на малки късчета, залейте го с 6 ч.ч. студена вода и варете на тих огън. Задушете ситно нарязания лук в маслото и 2-3 лъжици...
Селско пърженоСелско пърженоПочистете чушките и ги нарежете по-едро. Задушете ги в сгорещено олио за около 15 минути и добавете нарязания едро лук, като задушите за още 10...
Селски тутманикСелски тутманикРазбъркайте содата към киселото мляко и ги добавете към брашното. Омесете добре тестото и добавете сиренето. От така приготвеното тесто...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: