Селски хлябСелски хляб
11 Март
Дебелата Берта
Супа с хляб по селскиСупа с хляб по селски
15 Ноем.
Севда Андреева
Селски гюзлемиСелски гюзлеми
18 Окт.
Росица Стоянова

Селски Хляб

Прегледай всички 74 избрани предложения за селски хляб в Езине.бг.
Селски омлетСелски омлет
Гъбите се нарязват на тънки филийки и се изпържват в съвсем малко мазнина на силен огън. Изсипват се разбитите яйца, огънят веднага се...
Селски тутманикСелски тутманикРазбъркайте содата към киселото мляко и ги добавете към брашното. Омесете добре тестото и добавете сиренето. От така приготвеното тесто...
Селски бохчиСелски бохчибъркани яйца или задушен спанак със сирене. Тези селски бохчи са много вкусни солени палачинки....
Селски козунакСелски козунак
около 160 градуса. Щом стане готов селският козунак се отлепя по краищата от тавата....
Селски бухтичкиСелски бухтички
2
Първо пресяваме брашното за да влезе въздух, след това правим в средата на тавата кладенче, добавяме яйцата и киселото мляко, като в него е...
Селски гювечСелски гювечЗапържете лука до златисто, прибавете картофите, нарязани на едри кубчета, след което после патладжана - също на едри кубчета. След него...
Селска погачаСелска погачаРазтваряме маята със захарта в леко затопленото прясно мляко. Пресяваме брашното в съда за месене и в него добавяме всички продукти...
Селска наденицаСелска наденицаСмиламе двата вида месо със сланината и овкусяваме със сол, черен пипер и лимонова кора. С получената смес пълним добре измитите свински черва...
Селско пърженоСелско пърженоПочистете чушките и ги нарежете по-едро. Задушете ги в сгорещено олио за около 15 минути и добавете нарязания едро лук, като задушите за още 10...
Селска питаСелска пита
8
Маята се размива с хладка вода, но не се оставя да втаса. Брашното се пресява и в средата на купа се прави кладенче, в което се слага всичко...
Селска спържаСелска спържа
1
Месото се почиства, нарязва се на ситно и се задушава в маста и малко вода до омекване. Прибавете ситно нарязаният и полусварен дроб...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: