Скумрия на скара

Скумрия на скара

0

хладилника, след което я изпечете на скара. Поднесете скумрията с гарнитура по избор....

1

Скумрия на Скара с Песто

Открий всички 74 авторски предложения за скумрия на скара с песто в Езине.бг.
Скумрия на скара

Скумрия на скара

обилно със зехтина и лимона. Поръсват се с малко сол и червен пипер и след като престоят около 1 час, се заливат с бялото вино и престояват така около 2 часа може и повече. Оцеждат се и се пекат на скара или на жар....

Маринована скумрия на скара

Маринована скумрия на скара

. След това се изпичат на добре загрята скара за по 5 - 6 минути от всяка страна, като първо се изпича от към кожата. Изпечената скумрия на скара...

Скумрия на скара с чесън

Скумрия на скара с чесън

нея обилно се намазват рибните филета и се оставят на хладно поне за час. Така приготвената скумрия се пече върху добре загрята скара - първо с...

Печена скумрия на скара по турски

Печена скумрия на скара по турски

30 минути да се овкусят. Преди да се сложат на скарата, филетата се намазват със зехтина. Пекат се на добре загрята скара, като първо се...

Мариновани филета от скумрия на скара

Мариновани филета от скумрия на скара

. Разбъркваме добре и към марината прибавяме филетата скумрия. Оставяме така да престоят за около 2-3 часа. Подготвяме скарата намазваме и...

Скумрия на скара с пикантен орехов сос

Скумрия на скара с пикантен орехов сос

Рибното филе се измива, поръсва се със сол и черен пипер и се топва в олиото. Запича се на скара и се нарежда в плоска чиния. Приготвя се...

Аржентинско песто

Аржентинско песто

Добре измийте магданоза и го подсушете старателно. Скълцайте го и го сипете в блендер. Прибавете ригана, скълцания чесън и оцета. Пуснете...

Песто Дженовезе

Песто Дженовезе

тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....

Сос Песто

Сос Песто

2

Пасирайте орехите, скилидките чесън, едро нарязания босилек и 50 мл. от зехтина. Разбъркайте с пармезана и 100 мл. зехтин. Подправете със сол на...

Пушена скумрия

Пушена скумрия

, пълни с морска сол и оставете да престои така за 5-6 дена (или повече) в хладилник. След това скумрията се почиства леко от солта и се опушва в подходящи съдове на пушек от мокри стърготини....

Пресносолна скумрия

Пресносолна скумрия

3

изваждат от водата, изплакват се и се потапят в нов солен разтвор за още 12 часа. След това се изцеждат на хладно за 2-3 часа, всяка скумрия се завива в пергаментова хартия и се съхранява в хладилник....

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: