Сладко Кисел сос по Китайски

Открий всички 17 подбрани съвети за сладко кисел сос по китайски в Езине.бг.
Уникален сладко-кисел сосУникален сладко-кисел сос
7
Всички продукти се смесват и къкрят на тих огън 7 - 8 минути...
Сладко-кисел сосСладко-кисел сос
2
Чушката се нарязва на ивици, както и лука и се запържват. За да приготвите соса смесете всички съставки и нагрейте на умерен огън 5 мин. , като...
Риба в кисел сос по китайскиРиба в кисел сос по китайскиИзчистете рибата, направете на гърба ѝ от двете страни напречни разрези през около 3 см с остър нож, осолете я и я оставете да престои 10-ина мин...
Топчета в сладко-кисел сосТопчета в сладко-кисел сосКъм каймата се добавят ситно нарязаният лук, соевият сос, оризовото вино, солта и жълтъците. Хубаво се омесва и се правят малки топчета, които...
Кефал в сладко-кисел сосКефал в сладко-кисел сос
сервиране, полива се обилно със сос, по желание се поръсва с пресен магданоз и се поднася....
Свинско със сладко-кисел сосСвинско със сладко-кисел сос, кашуто и бамбуковите връхчета. Оставете да се пържи около 3 минути, добавете месото и разбъркайте. За да приготвите сладко-киселия сос, смесете...
Пиле в сладко кисел сосПиле в сладко кисел сосмалко сол на вкус. За да приготвите сладко-киселия сос първо нарежете двете чушки на ситно и ги задушете в зехтина и маслото за няколко минути...
Свинско в сладко-кисел сосСвинско в сладко-кисел сосразбъркайте. Разредете 1-2 ч.л. нишесте с 1-2 ч.л. студена вода (1:1), налейте ги в уока, разбъркайте и дръпнете съда от огъня. Поднесете месото, полято със сладко-киселия сос....
Пуешки гърди в сладко-кисел сосПуешки гърди в сладко-кисел сосПресоваме обеления чесън и джинджифила и ги смесваме с 3 с.л. соев сос. Измиваме месото, изсушаваме го и го нарязваме на тънки ленти...
Свинско месо със сладко-кисел сосСвинско месо със сладко-кисел сос
5
лук се запържват в съвсем малко мазнина. Оцетът, захарта, доматеният сос, 2 с.л. царевичното брашно, виното, соевият сос и водата се...
Панирана риба със сладко-кисел сосПанирана риба със сладко-кисел состенджерка. Кипнете сместа и гответе за 3 минути. Смесете царевичното брашно с оставащия портокалов сок, добавете към сместа и гответе още 1 минута. Сервирайте рибата с този сладко-кисел сос....

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 1
4 6
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: