Катми

Катми

8

млякото. Оставя се да втаса. След това се пекат на сач или на тефлонов тиган без мазнина. След като са готови ги намажете с масло. Може...

1

Смес за Катми

Прегледай всички 74 авторски предложения за смес за катми в Езине.бг.
Мария сменя лимузини като кърпички

Мария сменя лимузини като кърпички

1

колежки. След като заряза бащата на дъщеря си Марая и се хвърли в обятията на милионерски син, тя е гледана като писано яйце и всеки неин...

Френският парадокс или как да сме здрави като французите

Френският парадокс или как да сме здрави като французите

. Всяка година един средностатистически гражданин на Франция изпива около 117 литра вино. Дълголетието на французите е известно като Френски...

Модни съвети от Мегaн Маркъл: Как да сме стилни като съпругата на принц Хари

Модни съвети от Мегaн Маркъл: Как да сме стилни като съпругата на принц Хари

подобни крайности. Някои се задоволяват и просто да следват модните съвети на звездата, която в миналото се изявявала не само като актриса, но и...

Добруджански катми

Добруджански катми

2

дебела палачинка. Катмите се пекат от двете страни. Сервирайте с мед или плънка по желание....

Хасковски катми

Хасковски катми

едната страна, веднага обърнете от другата. Всяка готова катма се маже с масло. Нареждайте катмите една върху друга, за да могат да се задушат и да останат мекички. Поднесете ги със сирене или сладко....

Содени Катми

Содени Катми

. Разбъркваме и добавяме вода /около 400 мл/, като целта е да се получи не прекалено рядка каша. От добитата смес се загребва с дълбок...

Пухкави катми

Пухкави катми

10

черпак от сместа. Опечете пухкавите катми от двете страни и още топлички ги намажете с масло....

Катък

Катък

7

охлади, посоляваме на вкус, прибавяме натрошеното сирене и разтопеното масло. Слагаме в буркан и прибираме на хладно. Сместа зрее около 7-8 дни и е готова за консумация....

Катми с ябълки

Катми с ябълки

постепенно и останалото мляко. Приготвяме катмите, като ги запържваме само от едната страна. Отделно приготвяме ябълкова плънка. Разпределяме я...

Катми с мая

Катми с мая

леко намазнен горещ тиган и сипете с черпак част от тестото. Трябва да се получи дебела около 8 мм катма. Катмите се запържват от двете страни, а всяка готова се намазва обилно с масло....

Катми без яйца

Катми без яйца

2

намазнен тиган и излейте 1 голям черпак от тестото. Трябва да е дебела поне 6 мм. Щом стане на сухи дупчици, обърнете катмата. Готовите катми се мажат с масло и се поднасят със сладка или солена гарнитура....

3.3
Общо 9 гласували
5 1
4 4
3 2
2 1
1 1
Дай твоята оценка: