КатмиКатмиКатми
21 Февр.
Росица Стоянова
Хасковски катмиХасковски катми
21 Окт.
Росица Стоянова

Смес за Катми

Прегледай всички 74 авторски предложения за смес за катми в Езине.бг.
Содени КатмиСодени КатмиКатмите се пекат от двете страни и се сервират с конфитюр по избор....
Пухкави катмиПухкави катмиОпечете пухкавите катми от двете страни и още топлички ги намажете с масло....
Катми с млякоКатми с млякоСлед това с черпак сипвайте от сместа равномерен пласт върху сгорещен сач, който постоянно мажете с разтопено масло и разбития жълтък....
Катми с ябълкиКатми с ябълкиПриготвяме катмите, като ги запържваме само от едната страна. Отделно приготвяме ябълкова плънка....
Катми по ямболскиКатми по ямболскиНалейте толкова вода, необходима за получаване на гъста като боза тесто. Посолете леко, разбъркайте и покрийте с кърпа да втасва сместа....
Пухкави родопски катмиПухкави родопски катмиКатмите се пекат от двете страни и се отстраняват от огъня. Поднасят се според личния вкус на всеки....
Катми с маяКатми с маяТрябва да се получи дебела около 8 мм катма. Катмите се запържват от двете страни, а всяка готова се намазва обилно с масло....
Катми без яйцаКатми без яйцаГотовите катми се мажат с масло и се поднасят със сладка или солена гарнитура....
Катми на сачКатми на сачВсяка готова катма се маже веднага с масло. Катмите на сач се поднасят със сладко, шоколад, мед, сирене, кашкавал......
Пролетни рулца от катмиПролетни рулца от катмиЗа сместа за катмите разбиваме яйцата до хомогенност....
Биди (катми) на сачБиди (катми) на сачПродължете така, докато свърши сместа, и после се насладете на най-вкусните биди (катми) на сач, намазани с домашно сладко или сирене....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: