Пукани чорбаджийски чушкиПукани чорбаджийски чушкиБуркани
26 Януари
Севда Андреева
Чорбаджийски чушки с олиоЧорбаджийски чушки с олио
13 Март
Янка Горанова

Стерилизирани Чорбаджийски Чушки

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно стерилизирани чорбаджийски чушки в Езине.бг.
Чорбаджийски чушки в доматен сосЧорбаджийски чушки в доматен сосСлед това добавете измитите чорбаджийски и люти чушки, нарязаните скилидки чесън, солта на вкус, черния пипер, захарта, оцета и олиото....
Туршия от чорбаджийски чушки с хардалТуршия от чорбаджийски чушки с хардалНаредете в подходящ съд изстиналите чушки на редове, между които насипете нарязани скилидки чесън и ситно накълцан магданоз....
Апетитка от домати и чорбаджийски чушкиАпетитка от домати и чорбаджийски чушкиЗа да се запази тази апетитка от чорбаджийски чушки, добре е да я стерилизирате 7-8 мин....
Пържени чорбаджийски чушки със зелени доматиПържени чорбаджийски чушки със зелени доматиЗапечете леко чушките. Нарежете морковите на кръгчета, а доматите надупчете с игла. Нарежете лука на филийки....
Стерилизирани патладжаниСтерилизирани патладжаниБурканите се затварят и се стерилизират 90 минути....
Чорбаджийски гювечетаЧорбаджийски гювечетаЧушките се почистват от семето и се нарязват на парчета. Лука също нарежете на ситно....
Чорбаджийски тараторЧорбаджийски тараторМлякото се разбива добре с тел или миксер. Прибавят се обелените и настъргани на ренде краставици, счуканият на кашица чесън, нарязаният копър, смлените...
Чорбаджийски сармиЧорбаджийски сармиМесото се разпределя на порции и се задушава в мазнината, след което се посолява, поръсва се с червения пипер и се изважда. В същата мазнина се...
Пържени чорбаджийски чушки с оцет и чесънПържени чорбаджийски чушки с оцет и чесънНастържете морковите, целината и копъра нарежете на дребно и ги объркайте със запържените и отцедени чорбаджийски чушки....
Стерилизирано кьопоолуСтерилизирано кьопоолуБурканите се стерилизират за 10-15 минути. При поднасяне кьопоолуто се гарнира с пресован чесън и магданоз....
Стерилизирана имамбаялдъСтерилизирана имамбаялдъЗатварят се и се стерилизират за 1 час, след което се охлаждат 30 минути....

Рейтинг

4.3
Общо 9 гласували
5 5
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: