Чорбаджийски чушки с олиоЧорбаджийски чушки с олио
13 Март
Янка Горанова
Пукани чорбаджийски чушкиПукани чорбаджийски чушки
26 Януари
Севда Андреева

Стерилизирани Чорбаджийски Чушки

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно стерилизирани чорбаджийски чушки в Езине.бг.
Чорбаджийски чушки в доматен сосЧорбаджийски чушки в доматен соснамалят обема си 2 пъти и се получи нещо като пюре. След това добавете измитите чорбаджийски и люти чушки, нарязаните скилидки чесън, солта на...
Апетитка от домати и чорбаджийски чушкиАпетитка от домати и чорбаджийски чушкибуркани. За да се запази тази апетитка от чорбаджийски чушки, добре е да я стерилизирате 7-8 мин....
Туршия от чорбаджийски чушки с хардалТуршия от чорбаджийски чушки с хардалотгоре, и като се попарят и пожълтеят, ги извадете. Наредете в подходящ съд изстиналите чушки на редове, между които насипете нарязани скилидки...
Пържени чорбаджийски чушки със зелени доматиПържени чорбаджийски чушки със зелени домати
4
буркани, като редувате моркови, чушки, домати, лук. Помежду им сложете чесън, дафинови листа и магданоз. Водата, оцета, захарта, солта и олиото...
Пържени чорбаджийски чушки с оцет и чесънПържени чорбаджийски чушки с оцет и чесън
нарежете на дребно и ги объркайте със запържените и отцедени чорбаджийски чушки. Наредете в малки бурканчета, като помежду слагате скилидки чесън...
Стерилизирана зеленчукова салата с патладжан и чушкиСтерилизирана зеленчукова салата с патладжан и чушкинарязания магданоз. Редим в бурканите на пластове чушки, патладжани, заливаме с доматен сос и пак отначало. Най–отгоре заливаме със сос. Затваряме...
Стерилизирани патладжаниСтерилизирани патладжани. Запълнете с олио от запържените патладжани. Бурканите се затварят и се стерилизират 90 минути....
Чорбаджийски сармиЧорбаджийски сарми
1
Месото се разпределя на порции и се задушава в мазнината, след което се посолява, поръсва се с червения пипер и се изважда. В същата мазнина...
Чорбаджийски тараторЧорбаджийски тараторМлякото се разбива добре с тел или миксер. Прибавят се обелените и настъргани на ренде краставици, счуканият на кашица чесън, нарязаният копър...
Стерилизирана имамбаялдъСтерилизирана имамбаялдъбуркани, като помежду им се слага от запържените зеленчуци. Прибавя се и наситнен магданоз. Затварят се и се стерилизират за 1 час, след което се охлаждат 30 минути....
Стерилизирано кьопоолуСтерилизирано кьопоолуизпари водата. Разпределя се в буркани, които трябва да са предварително затоплени буркани. Бурканите се стерилизират за 10-15 минути. При поднасяне кьопоолуто се гарнира с пресован чесън и магданоз....

Рейтинг

4.3
Общо 9 гласували
5 5
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: