Сушене на Гъби Манатарки

Прегледай всички 74 авторски предложения за сушене на гъби манатарки в Езине.бг.
Домашни сушени гъбиДомашни сушени гъбиЗа сушене на гъби се използват най-добре манатарки или печурки. Избират се само пресни, здрави гъби, без загнили участъци....
Гъбен пастет с манатаркиГъбен пастет с манатаркиНарежете гъбите. Загрейте зехтина в тиган, запържете чесъна и го извадете. Добавете нарязаните гъби, овкусете със сол....
Отравяне с гъбиОтравяне с гъбиГъби, които съдържат смолисти вещества – признаците за отравяне с гъби се проявяват от 10 до 48 часа след прием на гъбите....
Супа от сушени гъбиСупа от сушени гъбиНакиснете гъбите във вода за една нощ. Отцедете ги от водата и ги задушете в мазнина. Наръсете със сол....
Манатарки в маслоМанатарки в маслоГъбите се измиват добре и се почистват. Нарязват се на филийки и се задушават в сгорещено масло....
Супа от манатаркиСупа от манатаркиСупа от манатарки - любимо ястие с гъби!...
Яхния от манатаркиЯхния от манатаркиПрибавят се нарязаните манатарки и се задушават до омекване. Наръсват се с брашното и червения пипер....
Манатарки с маслоМанатарки с маслоКъм всяка порция с манатарки се прибавя по 1 резен от лимон. Опитайте тези Манатарки с масло - ще си оближете пръстите!...
Булгур с манатаркиБулгур с манатаркиКъм него се добавят манатарките, малко гъбен бульон и ситно нарязан магданоз....
Пържоли с манатаркиПържоли с манатаркиНакиснете манатарките във вода, за да възстановят обема си. Отцедете и нарежете на големи парчета....
Манатарки в сметанаМанатарки в сметанаПържат се гъбите и чесънът в зехтина в голям тиган на силен огън около 5-7 мин., или докато гъбите са готови, а тяхната течност се изпари....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: