Традиционна баницаТрадиционна баница
03 Септ.
Ella Alanova
Бяла медовинаБяла медовина
22 Ноем.
Емилия Янкулова
Традиционна рибена чорбаТрадиционна рибена чорба
27 Август
Кристиан Александров

Традиционна Медицина

Разгледай всички 74 авторски предложения за традиционна медицина в Езине.бг.
Традиционна шкембе чорбаТрадиционна шкембе чорбаРецептата за Традиционна шкембе чорба е изпълнена!...
Традиционна спаначена лазаняТрадиционна спаначена лазаняОстава ни само да се насладим на неустоимия вкус на Традиционна спаначена лазаня....
Традиционна бобена салатаТрадиционна бобена салатаИзберете възможно най-едрия сорт боб. Накиснете го за няколко часа в студена вода, после сменете водата с нова и го сложете да се свари на бавен огън...
Традиционна агнешка супаТрадиционна агнешка супаНашата традиционна агнешка супа е готова и я отстраняваме от котлона. Заемаме се със застройката на супата....
Традиционна грис халваТрадиционна грис халваПреди сервиране Традиционна грис халва се обръща в чиния и се поръсва с натрошени орехи....
Традиционна домашна лютеницаТрадиционна домашна лютеницаТрадиционната домашна лютеница варим до желаната гъстота. Пълним бурканчетата с лютеницата....
Традиционна салата ЦезарТрадиционна салата ЦезарДобър апетит с любимата традиционна салата Цезар!...
Традиционна Гръцка СалатаТрадиционна Гръцка СалатаВ голяма купа, смесете доматите, краставицата, лука, пипера и внимателно разбъркайте. Отгоре посипете с маслините и каперсите и сложете плочка сирене...
Традиционни коледни сладкишиТрадиционни коледни сладкишиЗа този празник традиционно италианците приготвят козуначена кифла....
Руска светла медовинаРуска светла медовинаВ емайлиран съд се излива медът, залива се с горещата вода и се оставя за 24 часа на топло. След това се загрява за 1 час на слаб огън. Добавя...
Руска малинова медовинаРуска малинова медовинаВодата се загрява до кипване и се сваля от котлона. Добавя се медът, разбърква се и отново се връща на котлона, за да кипне. Вари се на бавен огън...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: