Оригинална турска баклава

Оригинална турска баклава

0

сироп. За него в съд смесваме водата със захарта и ванилията. Оставяме да изстине сиропът и заливаме горещата баклава със студения сироп...

1

Турска Баклава с Грис

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно турска баклава с грис в Езине.бг.
Баклава с грис

Баклава с грис

отдръпнете от огъня. Щом сиропът изстине, можете да покриете с него готовата баклава. Сиропираният сладкиш се прибира в хладилник за една нощ и чак след това се сервира....

Турска баклава с шам фъстък

Турска баклава с шам фъстък

7

фъстък. Нарежете баклавата на парчета, залейте 125 г масло и я залейте. Оставете я да престои на стайна температура за няколко часа. След...

Турско реване с грис

Турско реване с грис

Започнете със сиропа, в тенджера прибавете захарта и налейте водата. Поставете тенджерата на котлона и варите 20 минути след завирането му...

Баклава

Баклава

5

, ванилията и лимоновия сок. Варите на бавен огън до сгъстяване на сиропа. Канелената пръчица се отстранява. След като баклавата изстине се залива....

Баклава Слънце

Баклава Слънце

оставяме на огъня да ври за 5-7 минути, махаме и прибавяме ванилията. Заливаме или горещата баклава със студен сироп или студената баклава със топъл сироп. Покриваме и оставяме да попие за 12 часа....

Лесна баклава

Лесна баклава

2

1 час на 180 градуса загряна фурна. След това оставете да се охлади и изстиналата баклава залейте с горещия сироп. Направете сироп от...

Домашна баклава

Домашна баклава

върху друга и между тях обилно поръсвайте с масло. Върху първия пласт поръсете орехи. Наложената баклава нарежете на парчета. Полейте с още врящо...

Индийска баклава

Индийска баклава

, също намазан с 1 с. л. олио. Нарежете баклавата, като използвате остър нож и притискате с ръце, за да не се начупи най-горният лист тесто...

Ябълкова баклава

Ябълкова баклава

1

квадратни парчета, за да диша баклавата. Пече се в предварително загрята на 160С фурна, около 30 минути. Водата се налива в тенджерка, добавя се...

Френска Баклава

Френска Баклава

4

Млякото, маргаринът и брашното се смесват и се приготвя меко тесто, което оставяме за 20-30 мин. в хладилника. За плънката се смесват...

Турска мусака

Турска мусака

9

Намачкайте консервираните домати и размесете каймата с 2-3 с.л. от него. Загрейте малко мазнина в тиган и задушете нарязаните чушки и морков...

3.8
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: