Дунавска салатаДунавска салата
05 Окт.
Ефросия
Дунавска салата в бурканиДунавска салата в буркани
18 Март
Севда Андреева
Туршия - гръцка салатаТуршия - гръцка салата
03 Дек.
Роси Трифонова

Туршия Дунавска Салата

Разгледай всички 74 подбрани съвети за туршия дунавска салата в Езине.бг.
Дунавска рибена чорбаДунавска рибена чорбаДобре почистените риби се посоляват отвън и отвътре и се оставят на хладно около 10 минути. След това се нарязват на едри парчета и се заливат с...
Пържен дунавски сомПържен дунавски сомПоднесете пържения дунавски сом с гарнитура по желание....
Пържен дунавски шаранПържен дунавски шаранШаранът се изчиства, измива и нарязва на филийки с дебелина около 3 см. , и се подсушава. Сгорещява се олио, толкова, че да покрие повече от половината...
Зимна салата със сладка туршияЗимна салата със сладка туршияВ голяма купа нарежете доматите и прибавете зеленчуците от туршията, също нарязани при нужда....
Картофена салата с туршия и дебърциниКартофена салата с туршия и дебърциниРазбъркваме хубаво салатата и сервираме в чинийки, украсена с маслини и нарязани пера зелен лук....
Диета с пилешко и салатаДиета с пилешко и салатаСалата от маруля, домати, лук, краставица и настърган морков. 2. Домати, чушки и патладжан. 3. Зелева салата с целина. 4....
Мляна туршияМляна туршияТази туршия е подходяща за салата и гарнитура....
Бърза туршияБърза туршияНарязваме зеленчука и го поръсваме със солта, олиото и захарта. Пускаме подправките. Оставяме сместа да почива 1 нощ и я пълним плътно в буркани...
Парена туршияПарена туршияЧушките се измиват и дръжките им се отрязват. Кипва се марината от вода и оцет в съотношение 1:3. Пускат се подправките, солта и олиото. Чушките...
Пикантна туршияПикантна туршияНа следващия ден напълнете туршията в буркани. Съхранявайте я на хладно и тъмно място....
Къпана туршияКъпана туршияИзмийте чушките и ги изпечете в чушокопека. Излейте оцета в подходяща купичка. Докато печете 1 чушка в чушкопека, вече опечената потапяйте в купичката...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: