Киш ЛоренКиш Лорен
02 Март
Илария
Ливански кишЛивански киш
25 Окт.
Рачето

Френски киш Лорен

Прегледай всички 74 подбрани съвети за френски киш лорен в Езине.бг.
Фалшив киш
Фалшив киш
Нарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се...
Киш с яйца
Киш с яйца
За блата: Изсипваме брашното в дълбок съд и в средата изсипваме солта и водата. Прибавяме предварително разтопеното масло и смлените орехи...
Киш с бакла
Киш с бакла
Тестото се подготвя и се оставя в хладилника да се изстудява около 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Приготвя се форма за...
Киш с артишок
Киш с артишок
След като се подготви тестото, се оставя да изстива в хладилника за 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Тестото се...
Киш с тиквички
Киш с тиквички
Нарежете тиквичките на кубчета и ги посолете. Оставете ги да престоят за 20 минути. След това ги изплакнете и подсушете. Разбийте яйцата в...
Великите дизайнери: Ив Сен Лоран
Великите дизайнери: Ив Сен Лоран
Ив Сен Лоран е дизайнерът, който сътвори мечти от коприна, промени света на модата завинаги и успя да превърне името си в истинска икона...
Киш със спанак
Киш със спанак
От брашното, маслото, жълтъците и кашкавала се омесва тесто. При нужда добавете малко вода, за да стане гладко тесто. Увийте го във фолио и го...
Киш с киселец
Киш с киселец
Смесете всички продукти за тестото и започнете да ги мачкате с пръсти, а после замесете меко хомогенно тесто. Завийте го в свежо фолио и оставете...
Киш с лапад
Киш с лапад
1
Замесете всички продукти за тестото заедно и полученото хомогенно тесто завийте в прозрачно фолио. Оставете го за 30-40 минути в хладилника...
Киш с карфиол
Киш с карфиол
Брашното се пресява в голяма купа. Размесва се с маслото, бадемите, пармезанът и канелата. Прибавя се 1 белтък и се бърка, докато се получи...
Френски палачинки
Френски палачинки
1
Пресейте брашното в купа и добавете захарта. Направете кладенче в центъра. Объркайте ваниловата есенция, разбитите яйца, жълтъка и около 50 мл...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: