Ливански кишЛивански киш
25 Окт.
Rosi Trifonova
Фалшив кишФалшив киш
09 Окт.
Rosi Trifonova

Френски киш Лорен

Прегледай всички 74 подбрани съвети за френски киш лорен в Езине.бг.
Великите дизайнери: Ралф ЛоренВеликите дизайнери: Ралф ЛоренЛорън се интересува от мода още от най-ранна възраст....
Френски маникюр с декорацияФренски маникюр с декорацияЧудесен резултат ще постигнете, ако съчетаете френския маникюр с цвета на червилото, например....
Киш със спанакКиш със спанакОт брашното, маслото, жълтъците и кашкавала се омесва тесто. При нужда добавете малко вода, за да стане гладко тесто. Увийте го във фолио и го сложете...
Киш с яйцаКиш с яйцаЗа блата: Изсипваме брашното в дълбок съд и в средата изсипваме солта и водата. Прибавяме предварително разтопеното масло и смлените орехи. Размесваме...
Киш с баклаКиш с баклаТестото се подготвя и се оставя в хладилника да се изстудява около 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Приготвя се форма за печене...
Киш с артишокКиш с артишокСлед като се подготви тестото, се оставя да изстива в хладилника за 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Тестото се разточва...
Киш с карфиолКиш с карфиолБрашното се пресява в голяма купа. Размесва се с маслото, бадемите, пармезанът и канелата. Прибавя се 1 белтък и се бърка, докато се получи гладко...
Киш с лападКиш с лападЗамесете всички продукти за тестото заедно и полученото хомогенно тесто за киш завийте в прозрачно фолио. Оставете го за 30-40 минути в хладилника...
Киш с киселецКиш с киселецСмесете всички продукти за тестото и започнете да ги мачкате с пръсти, а после замесете меко хомогенно тесто. Завийте го в свежо фолио и оставете...
Киш с тиквичкиКиш с тиквичкиНарежете тиквичките на кубчета и ги посолете. Оставете ги да престоят за 20 минути. След това ги изплакнете и подсушете. Разбийте яйцата в голяма...
Френски кроасаниФренски кроасаниФренските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 градуса. Сервирайте със сладко или масло....

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: