Киш ЛоренКиш ЛоренКишове
02 Март
Илария
Ливански кишЛивански киш
25 Окт.
Роси Трифонова
Фалшив кишФалшив киш
09 Окт.
Роси Трифонова

Френски киш Лорен

Прегледай всички 74 подбрани съвети за френски киш лорен в Езине.бг.
Великите дизайнери: Ралф ЛоренВеликите дизайнери: Ралф ЛоренЛорън се интересува от мода още от най-ранна възраст....
Френски маникюр с декорацияФренски маникюр с декорацияЧудесен резултат ще постигнете, ако съчетаете френския маникюр с цвета на червилото, например....
Киш с баклаКиш с баклаТестото се подготвя и се оставя в хладилника да се изстудява около 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Приготвя се форма за печене...
Киш с артишокКиш с артишокСлед като се подготви тестото, се оставя да изстива в хладилника за 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Тестото се разточва...
Киш с карфиолКиш с карфиолБрашното се пресява в голяма купа. Размесва се с маслото, бадемите, пармезанът и канелата. Прибавя се 1 белтък и се бърка, докато се получи гладко...
Киш с тиквичкиКиш с тиквичкиНарежете тиквичките на кубчета и ги посолете. Оставете ги да престоят за 20 минути. След това ги изплакнете и подсушете. Разбийте яйцата в голяма...
Киш с яйцаКиш с яйцаЗа блата: Изсипваме брашното в дълбок съд и в средата изсипваме солта и водата. Прибавяме предварително разтопеното масло и смлените орехи. Размесваме...
Киш с лападКиш с лападЗамесете всички продукти за тестото заедно и полученото хомогенно тесто за киш завийте в прозрачно фолио. Оставете го за 30-40 минути в хладилника...
Киш с киселецКиш с киселецСмесете всички продукти за тестото и започнете да ги мачкате с пръсти, а после замесете меко хомогенно тесто. Завийте го в свежо фолио и оставете...
Киш със спанакКиш със спанакОт брашното, маслото, жълтъците и кашкавала се омесва тесто. При нужда добавете малко вода, за да стане гладко тесто. Увийте го във фолио и го сложете...
Френски палачинкиФренски палачинкиПресейте брашното в купа и добавете захарта. Направете кладенче в центъра. Объркайте ваниловата есенция, разбитите яйца, жълтъка и около 50 мл мляко...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: