Киш Лорен

Киш Лорен

10

кашкавал, сипете соса и сложете да се пече за около 25-30 минути в предварително загряната на 180 градуса фурна. Вътрешността на киш Лорен трябва да остане кремообразна и внимавайте да не го препечете....

1

Френски киш Лорен

Прегледай всички 74 подбрани съвети за френски киш лорен в Езине.бг.
Великите дизайнери: Ралф Лорен

Великите дизайнери: Ралф Лорен

Ралф Лорен е роден през 14 октомври 1939 година в еврейско семейство на имигранти от Беларус - Фрайдл и Франк Лифшиц. Истинското му име е...

Ливански киш

Ливански киш

2

Взима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича. Отделно в сгорещена...

Фалшив киш

Фалшив киш

2

Нарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се...

Киш с яйца

Киш с яйца

За блата: Изсипваме брашното в дълбок съд и в средата изсипваме солта и водата. Прибавяме предварително разтопеното масло и смлените орехи...

Киш с бакла

Киш с бакла

Тестото се подготвя и се оставя в хладилника да се изстудява около 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Приготвя се форма за...

Киш с артишок

Киш с артишок

След като се подготви тестото, се оставя да изстива в хладилника за 30 мин. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Тестото се...

Киш с тиквички

Киш с тиквички

Нарежете тиквичките на кубчета и ги посолете. Оставете ги да престоят за 20 минути. След това ги изплакнете и подсушете. Разбийте яйцата в...

Великите дизайнери: Ив Сен Лоран

Великите дизайнери: Ив Сен Лоран

Ив Сен Лоран е дизайнерът, който сътвори мечти от коприна, промени света на модата завинаги и успя да превърне името си в истинска икона...

Киш с лапад

Киш с лапад

1

Замесете всички продукти за тестото заедно и полученото хомогенно тесто завийте в прозрачно фолио. Оставете го за 30-40 минути в хладилника...

Киш с киселец

Киш с киселец

Смесете всички продукти за тестото и започнете да ги мачкате с пръсти, а после замесете меко хомогенно тесто. Завийте го в свежо фолио и оставете...

Киш с карфиол

Киш с карфиол

Брашното се пресява в голяма купа. Размесва се с маслото, бадемите, пармезанът и канелата. Прибавя се 1 белтък и се бърка, докато се получи...

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: