Хайвер от шаран

Хайвер от шаран

1

В буркан или друг дълбок съд сипете заедно хайвера, накълцания съвсем ситно лук и сол на вкус (около 1/2 ч.л.). Долейте лимоновият сок и...

1

Хайвер от Шаран

Разгледай всички 55 кулинарни идеи относно хайвер от шаран в Езине.бг.
Къри хайвер

Къри хайвер

В купа смесваме настърганите яйца с кърито и пресования чесън. Прибавяме майонезата, магданоза и лимоновия сок и овкусяваме със сол, черен...

Домашен хайвер

Домашен хайвер

1

Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и...

Вегетариански хайвер

Вегетариански хайвер

Почистете лука и го нарежете на четвъртинки. Сварете го заедно с шафрана и няколко с.л. вода. Отцедете и охладете, след което пасирайте в...

Шаран пане

Шаран пане

Разрежете с остър нож почистения от люспите шаран от главата по гръбнака до опашката, така че да остане цял. Разтворете го, изчистете го от...

Пиян шаран

Пиян шаран

1

Почиставаме, измиваме и нарязваме на порции рибите. Почистваме и нарязваме на дребно целината и лука и ги запържваме в сгорещено олио в...

Забулен шаран

Забулен шаран

Рибата се почиства, измива и нарязва на порции. Поръсва се със сока на лимона и се намазва с разтопено масло. Запича се на скара. Яйцата се...

Бирен шаран

Бирен шаран

кръгчета, настъргва се кората на лимона. Всичко това се поставя на дъното на тенджерата. Върху това се слагат парчетата шаран, прибавя се карамфила и...

Пържен шаран

Пържен шаран

1

престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио. Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го...

Грис хайвер

Грис хайвер

Размийте доматеното пюре в 3 ч.ч. студена вода. Добавете сол на вкус, изсипете гриса и сварете до готовност. Разбъркайте майонезата с 1-2 с.л...

Класически хайвер

Класически хайвер

Накиснете хайвера в млякото, като преди това отстраните ципите, ако има такива. Започнете да разбивате с миксер или с пасатор, като добавяте...

Фалшив хайвер

Фалшив хайвер

приготвеното предварително от сварените жълтъци и олио пюре. Накрая се слага настърганият на ситно ренде лук. Овкусява се със сол и лимонов сок. Фалшивият хайвер се съхранява в хладилник. Подходящ е за сандвичи....

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: