Хайвер от шаранХайвер от шаран
06 Дек.
Роси Трифонова
Къри хайверКъри хайвер
23 Юли
Севда Андреева

Хайвер от Шаран

Разгледай всички 56 кулинарни идеи относно хайвер от шаран в Езине.бг.
Домашен хайверДомашен хайвер
1
Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и...
Пиян шаранПиян шаранПочиставаме, измиваме и нарязваме на порции рибите. Почистваме и нарязваме на дребно целината и лука и ги запържваме в сгорещено олио в...
Забулен шаранЗабулен шаранРибата се почиства, измива и нарязва на порции. Поръсва се със сока на лимона и се намазва с разтопено масло. Запича се на скара. Яйцата се...
Шаран панеШаран панеРазрежете с остър нож почистения от люспите шаран от главата по гръбнака до опашката, така че да остане цял. Разтворете го, изчистете го от...
Бирен шаранБирен шаран
кръгчета, настъргва се кората на лимона. Всичко това се поставя на дъното на тенджерата. Върху това се слагат парчетата шаран, прибавя се карамфила и...
Пържен шаранПържен шаран
2
престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио. Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го...
Грис хайверГрис хайвер
Размийте доматеното пюре в 3 ч.ч. студена вода. Добавете сол на вкус, изсипете гриса и сварете до готовност. Разбъркайте майонезата с 1-2 с.л...
Шопски хайверШопски хайвер-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер....
Фалшив хайверФалшив хайверприготвеното предварително от сварените жълтъци и олио пюре. Накрая се слага настърганият на ситно ренде лук. Овкусява се със сол и лимонов сок. Фалшивият хайвер се съхранява в хладилник. Подходящ е за сандвичи....
Класически хайверКласически хайвер
Накиснете хайвера в млякото, като преди това отстраните ципите, ако има такива. Започнете да разбивате с миксер или с пасатор, като добавяте...
Зеленчуков хайвер по шуменскиЗеленчуков хайвер по шуменски
3
Опечете патладжаните, отцедете ги, обелете ги и ги счукайте. При непрекъснато разбиване добавете олиото, счукания чесън, магданоз - ситно нарязан...

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: