БаклаваБаклава
08 Окт.
Марина
Царска салатаЦарска салата
25 Септ.
Ефросия

Царска Баклава

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно царска баклава в Езине.бг.
Царски омлетЦарски омлетСмесете жълтъците с млякото, брашното, сметаната и захарта, след което разбийте с миксер. Внимавателно прибавете разбитите на сняг белтъци...
Царска туршия с камбиЦарска туршия с камби
течност. Затворете бурканите с царска туршия и след 3-4 дни изцедете сока и отново го сипете в бурканите....
Царски кремЦарски крем
17
Разбиваме три жълтъка с шест лъжици захар, брашното, ванилията и 250 мл. мляко. Карамелизираме 7 с.л. захар, прибавяме 100 мл. мляко и към...
Царска туршия на бабаЦарска туршия на бабаПърво приготвяме марината, като разтваряме солта и захарта при непрекъснато разбъркване. Почистваме си зеленчуците и ги нарязваме на парчета...
Царска туршия с люти чушкиЦарска туршия с люти чушки
Почистете камбите и ги нарежете на четири или повече според големината им. Накъсайте карфиола на розички. Почистете чесъна на скилидки...
Спанак по царскиСпанак по царскиспанак и разбивайте. Разредете с малко бульон и бъркайте сместа на котлона до завирането ѝ. Овкусете със сол, пипери и прясно изцеден лимонов сок. Поднесете спанака по царски към кюфтета, пържоли или котлети....
Накъдрена баклаваНакъдрена баклававарим общо около 15 минути. Заливаме накъдрената баклава и оставяме в хладилника за два часа да попие сиропа. От дозата тесто излизат повече...
Лесна баклаваЛесна баклава1 час на 180 градуса загряна фурна. След това оставете да се охлади и изстиналата баклава залейте с горещия сироп. Направете захарен сироп...
Индийска баклаваИндийска баклава
, също намазан с 1 с. л. олио. Нарежете баклавата, като използвате остър нож и притискате с ръце, за да не се начупи най-горният лист тесто...
Домашна баклаваДомашна баклава
върху друга и между тях обилно поръсвайте с масло. Върху първия пласт поръсете орехи. Наложената баклава нарежете на парчета. Полейте с още врящо...
Баклава СлънцеБаклава Слънцеоставяме на огъня да ври за 5-7 минути, махаме и прибавяме ванилията. Заливаме или горещата баклава със студен сироп или студената баклава със топъл сироп. Покриваме и оставяме да попие за 12 часа....

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: