Ципура по гръцкиЦипура по гръцки
18 Януари
Роси Трифонова
Свински котлети в хартияСвински котлети в хартия
28 Май
Севда Андреева

Ципура в Готварска Хартия

Прегледай всички 51 подбрани съвети относно ципура в готварска хартия в Езине.бг.
Риба в пергаментова хартия
Риба в пергаментова хартия
хартията и се пече, докато хартията започне да шуми. Сервира се с резенчета лимон....
Лесен крем за торта с готварска сметана
Лесен крем за торта с готварска сметана
В тенджерка сипваме 400 мл прясно мляко, захар и готварска сметана. Оставя се на умерен огън да загрее. В останалото прясно мляко сипваме...
Готварска сол връща младостта на килима
Готварска сол връща младостта на килима
обикновена готварска сол ще върнете времето назад – поне за вашия килим. Купете няколко килограма сол и обилно наръсете килима. Оставете...
Приложение на оризовата хартия
Приложение на оризовата хартия
оризова хартия така, че да се наредят пластовете един под друг и вазата да стане на райета. Отгоре хартията се покрива с акрилен лак и се ...
Риба, печена в хартия
Риба, печена в хартия
с тази смес се намазва рибата от вътре и вън. Поставя се в пергаментова хартия и се слага в тава, след като е добре увита. Пече се за...
Агнешки кебап в хартия
Агнешки кебап в хартия
девесил, олиото и сол на вкус. Сместа поставяме в дебела намаслена хартия, която завиваме като пакет. Слагаме пакета в тавичка с подвитите краища...
Руло в пергаментова хартия
Руло в пергаментова хартия
задушените гъби, дребно нарязан магданоз, твърдо сварени и накълцани яйца, сол, черен пипер и настъргания кашкавал. Рулото се увива и оформя, след което ...
Печен паламуд в хартия
Печен паламуд в хартия
Паламуд се почиства и разрязва, облива се с олио и се осолява. Увива се в хартия и се пече на 180 градуса, докато хартията се обагри ...
Агнешки кебап в хартия
Агнешки кебап в хартия
олиото и се овкусява със сол. Сместа се разстила върху намаслена хартия, която се завива. Поставя се кебапа в намазнена тава, като...
Печена ципура с вино
Печена ципура с вино
В тиган загряваме маслото и леко задушаваме лука до омекване. Прибавяме нарязаните моркови, магданоз и чесън - задушаваме за 5 мин. Добавяме...
Ципура със сос
Ципура със сос
Загрейте зехтина и запечете зеления пипер за една минута, отцедете олиото и добавете коняка. Щом се поизпари, добавете лука, домата, шерито...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: