Шоколадово парфеШоколадово парфе
02 Май
А.Борисова
Ягодово парфеЯгодово парфе
19 Май
Анабел
Бисквитено парфеБисквитено парфе
12 Юли
Валена

Шоколадово Парфе

Открий всички 74 авторски предложения за шоколадово парфе в Езине.бг.
Малиново парфе
Малиново парфе
загряна на 170 градуса фурна. Пече се във формата, в която ще правите парфето. Оставете до да изстине. Пасирайте малините и ги претрийте през сито...
Парфе с нар
Парфе с нар
разбиваме с ваниловата захар. В подходящи купички сипваме първо от сместа за парфето, а отгоре и двата вида крем. Украсяваме със зърна от нар и ...
Парфе с боровинки
Парфе с боровинки
сладкото от боровинки и разбъркваме с лъжица до получаването на хубав лилав цвят. Така приготвената смес за парфе изсипваме върху изстиналия...
Парфе от пуешки дроб
Парфе от пуешки дроб
спираме печката и оставяме парфето за още 10 минути във фурната. Изваждаме го от формата и го оставяме да престои за една нощ в хладилника...
Парфе с желатин
Парфе с желатин
преди да поднесете. Готовото парфе се потапя за кратко в съд с топла вода и веднага обръщаме внимателно върху поднос....
Парфе от праскови
Парфе от праскови
5
предварително разбитата на пяна сметана и натрошените бисквити, след което се съединява със жълтъчната смес. Така приготвеното парфе се изсипва във ...
Парфе с банани и ягоди
Парфе с банани и ягоди
Приготвя се тесто, като млякото се затопля леко, добавят се разбитите яйца, солта и ванилията. Добавя се брашното и се разбърква. Оставя се на...
Шоколадово кафе
Шоколадово кафе
свареното горещо кафе. Разпределете шоколадовото кафе в чаши, гарнирайте с лъжица разбита сметана и поръсете с малко какао....
Шоколадово изкушение
Шоколадово изкушение
и маслото се разтапят на водна баня. Вече готовият сладкиш се охлажда леко и се залива с глазура. По ваше въображение може да украсите със захарни, ...
Шоколадово суфле
Шоколадово суфле
Натрошете шоколада и го разтопете заедно с маслото на водна баня, като се разбърква непрекъснато. Яйцата се разбиват със захарта на пяна, след...
Шоколадово тирамису
Шоколадово тирамису
основата, покрийте с крем, отново ред бишкоти, крем, ред бишкоти и завършете с крем. Отгоре поръсете леко с кафе мока и какао. Оставете ...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: