Яхния от лободаЯхния от лобода
31 Май
Роси Трифонова
Оризова супа с лободаОризова супа с лобода
18 Януари
Емилия Янкулова

Яхния от Лобода

Разгледай всички 74 избрани предложения за яхния от лобода в Езине.бг.
Салата със спанак и лобода
Салата със спанак и лобода
Накиснете спанака и лободата за 30 минути в студена вода с 1 с.л. оцет. След това изплакнете, подсушете зеленолистните зеленчуци добре и ги...
Баница с лобода и ориз
Баница с лобода и ориз
Сваряваме ориза в 3 ч.ч. вода с 3 щипки сол. Отцеждаме. Лободата /лападът/ попарваме във вряла вода. Отцеждаме и нарязваме на ситно. В тиган...
Вегетарианска мусака с ориз и лобода
Вегетарианска мусака с ориз и лобода
Задушете в олиото до омекване измитите и нарязани лобода, пресен лук, магданоз и копър. Посолете, добавете ориза и малко топла вода и...
Грах яхния
Грах яхния
Нарежете лука на ситно и го задушете в олиото и 2 с.л. вода. Прибавете граха и червения пипер, залейте с 2 ч.ч. топла вода. Посолете и варете...
Риба яхния
Риба яхния
. Прецедете ястието и отделете излишния сос като оставите само рибата и зеленчуците. Внимателно отстранете костите на мерлузата и поднесете ...
Леща яхния
Леща яхния
Лещата, заедно с моркова и чесъна се сварява до омекване в около 1, 5-2 л вода, след което се посолява. Прибавят се клончета чубрица, а след като...
Маслини яхния
Маслини яхния
Нарязваме лука на ситно и го пържим в сгорещеното олио, докато омекни, прибавяме брашното и го запържваме, отстраняваме от огъня. Добавяме...
Манастирска яхния
Манастирска яхния
1
В мазнината се задушават до омекване лука, морковите, целината, нарязани на ситно. Прибавя се арпаджика, изчистените от костилки и нарязани на...
Бенгалска яхния
Бенгалска яхния
бульон, граха и солта със захарта. Добре объркайте и похлупете и намалете котлона. Оставете да се задушава така за около 25-30 минути. След това Бенгалската ...
Постна яхния
Постна яхния
течността се изпари почти изцяло, постната яхния е готова. Поднесете я със сварен и овкусен ориз....
Шкембе яхния
Шкембе яхния
Шкембето се сварява с корените за супа и се нарязва на лентички. В сгорещената мазнина се задушава лукът, нарязан на ситно, прибавя се...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: