Агнешки бут на Фурна

Прегледай всички 74 авторски предложения относно агнешки бут на фурна в Езине.бг.
Агнешко месо с лозови листа на фурнаАгнешко месо с лозови листа на фурнафурна на 180 градуса. Като се запече месото, заливаме с разбитите с кисело мляко яйца и връщаме във фурната, докато заливката хване червена коричка....
Агнешко с кисело мляко на фурнаАгнешко с кисело мляко на фурнамесото, раздрусайте леко тавичката и оставете да се овкуси за половин-един час. Сложете да се запече в предварително загряна фурна за около 20 минути....
Агнешка дреболия с пресен лук на фурнаАгнешка дреболия с пресен лук на фурна
Използва се агнешка червена карантия (черен дроб, бъбречета, момици и др. ) Дреболията се измива в студена вода и се нарязва, слага се в тавичка...
Агнешко на фурна по каракачанскиАгнешко на фурна по каракачански
Измиваме добре парчето месо и го слагаме в тава. Посоляваме го и наливаме 1 чаена чаша вода. В умерена фурна печем, докато водата се изпари...
Зелен фасул с агнешко на фурнаЗелен фасул с агнешко на фурнатопла вода в съда от пърженето, разбъркваме и изливаме в тавичката при продуктите. Слагаме отново ястието с печено агнешко във фурната и печем още...
Свински бут с портокалСвински бут с портокалПо повърхността на свинския бут се правят дълбоки нарези (на правоъгълници), след което той се овалва в сол и черен пипер. После се завързва...
Свински бут с портокалиСвински бут с портокали
връзва, за да стои цяло. Залива се със сока на 2 портокала и рома и се оставя да престои 2 часа. Пече се на фурна, като от време на време...
Печен бут от сърнаПечен бут от сърна
1
Вземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист. Заливаме с кипящ...
Сърнешки бут със сметанаСърнешки бут със сметана
Бутът се шпикова със сланина/бекон, натрива се със сол и счукан черен пипер. Корените и еленския бут се пекат на фурна с бучка масло, докато...
Пилешки пържоли от бутПилешки пържоли от бутпържоли от бут, отцедете ги добре и ги изпечете в тава във фурната, на грил или барбекю....
Пълнен бут от сърнаПълнен бут от сърна, карамфилчета и зърна черен пипер. След като изстине напълно, накиснете в нея еленския бут за 8-10 часа, като го обръщате на няколко пъти. Накълцайте...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: