Домашен Шампоан

Прегледай всички 74 авторски предложения относно домашен шампоан в Езине.бг.
Домашно доматено пюре
Домашно доматено пюре
доматена каша и варете на слаб котлон, докато се сгъсти. Добавете 1-2 счукани аспирина накрая. Разсипете сместа в буркани или бутилки и ги затворете. ...
Домашен хумус
Домашен хумус
Пасираме нахута заедно с водата. Прибавяме намачкания чесън, тахана и лимоновия сок. Посоляваме и сипваме зехтина. Разбъркваме добре...
Домашен тутманик
Домашен тутманик
Угасете содата в киселото мляко. Замесете тестото от продуктите постепенно, като първоначално се слага съвсем малко от брашното, за да се получи...
Домашен крем
Домашен крем
Смесете сухите продукти, разбийте ги с яйцата и малко вода на гъста каша, която трябва да смесите с врящото мляко разбивайки. Бъркайте енергично...
Домашен сладолед
Домашен сладолед
Сложете млякото да се свари. Разбийте яйцата със захарта и прибавете 2 ванилии. Прибавете яйчената смес към млякото и бъркайте сместа, докато...
Домашен дюнер
Домашен дюнер
10
Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука...
Домашен кашкавал
Домашен кашкавал
В по-голяма тенджера слагаме прясното мляко на котлона и оставяме да заври добре. Добавяме солта и разбъркваме, като оставяме самото мляко на...
Шампоанът се справя с непослушен цип
Шампоанът се справя с непослушен цип
Ако имате проблем с цип, който не иска да помръдне, поставете капка шампоан върху клечка за уши и леко разнесете шампоана върху ципа. Това ще...
Домашен кетчуп
Домашен кетчуп
В голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври. Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
Домашен хляб
Домашен хляб
5
Маята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква. Брашното се...
Домашен BAILEYS
Домашен BAILEYS
7
Затворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране. Изчакваме да се охладят и след това отваряме...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: