Задушено пиле

Задушено пиле

0

Нарязваме пилето на порции, изпържваме ги в 40 гр. масло от всички страни до порозовяване, поръсваме с брашно, заливаме с вино, посоляваме и...

1

Заешко Задушено

Разгледай всички 74 избрани предложения относно заешко задушено в Езине.бг.
Задушено свинско

Задушено свинско

Взема се месо от предната част на прасето, измива се, подсушава се и се нарязва. Задушава се 80 мл. вода при затворен капак, за да се извлече...

Задушено пиле

Задушено пиле

със сол и черен пипер. Отделно предварително запържете в масло лукчетата и ги добавете на този етап към пилето. Задушете до омекване, като от време на време разбърквате....

Свинско задушено

Свинско задушено

Нарязвате месото на по-едри парчета, посолявате го, поръсвате го с ким и го оставяте да престои 30 минути. Нарязвате сланината на парчета и ги...

Коледно задушено

Коледно задушено

Нарежете месото на едри кубчета и го оваляйте в брашното. Запържете го от всички страни в загрята мазнина. Подредете го на дъното на глинен съд...

Шотландско задушено

Шотландско задушено

Нарежете телешкото на тънки ивички, оваляйте го в брашното и го запържете в силно сгорещеното масло. Когато месото покафенее добавете ситно...

Заешки котлети

Заешки котлети

Котлетите трябва да се нарежат правилно. Те се изваждат от карето на маринования заек. На всеки котлет се оставя по едно ребро. Ако заекът е...

Заешка яхния

Заешка яхния

заешкото месо за едно денонощие предварително. Отцедете на другия ден и го нарежете на порции. Изпържете заешкото в олио и го извадете. В...

Задушени шницели

Задушени шницели

2

Месото се нарязва и начуква, след което се посолява, панира се с брашно и се пържи. В отделен съд се пържи лукът, нарязан на дълго и тънко...

Задушена пържола

Задушена пържола

Телешкото месо се реже на пържоли и се начукват. Посолени леко се запържват в маслото и се изваждат. В същата мазнина се запържва и лукът...

Леща задушена

Леща задушена

Почистената леща се залива с 3 чаени чаши студена вода и се вари на тих огън до омекване. Прецежда се, като отварата се запазва. В отделен...

Задушена змиорка

Задушена змиорка

нарязаните и измити гъби. задушете я на слаб огън за около 30 минути. Добавете магданоза и застройте соса с разбитите жълтъци и лимонов сок. Рецептата може да се изпълни и с бяла риба, чига, есетра....

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: