Телешки дроб с винен сос

Телешки дроб с винен сос

2

Телешкия черен дроб се нарязва на тънки продълговати или широки късчета, посолява се и се запържва в маслото, като се оставя сочен (алангле) и...

1

Как се Прави Телешко Винен Кебаб

Разгледай всички 27 авторски предложения относно как се прави телешко винен кебаб в Езине.бг.
Телешко с червено вино

Телешко с червено вино

вино и бъркайте с дървена лопатка. Сипете бульона, прибавете обелените, изчистени от семките и нарязани на дребно домати, настърганата кора на 1...

Телешко с винен сос по италиански

Телешко с винен сос по италиански

Измийте парчетата телешко месо, подсушете ги, поръсете ги със сол и черен пипер, оваляйте ги в брашно и ги изпържете от всички страни в...

Кебап от телешко, печен в хартия

Кебап от телешко, печен в хартия

загъва в хартията. Сложете пакета в намазнена тава, намажете и от горната страна с мазнина и печете в умерено загрята фурна около час. Поднесете кебапа в съда, в който е печен....

Телешко задушено в ароматен винен сос

Телешко задушено в ароматен винен сос

, дафиновите листа, мащерката и зърната черен пипер. Подправете със сол и след като кипне, сложете месото от телешко бонфиле, намалете котлона...

Телешки медальони с вино

Телешки медальони с вино

Нарязваме телешкото месо на медальони, леко ги начукваме. Сгорещяваме маслото и изпържваме арпаджика до златисто. Когато лукчетата омекнат ги...

Кебап с праз и свинско

Кебап с праз и свинско

зеленчукът омекне прибавяме нарязания на тънки колелца праз. Добавяме виното, червения пипер, дафиновия лист, черния пипер на зърна и лютите чушлета...

Телешко с моркови и вино

Телешко с моркови и вино

Загрейте зехтина в голям тиган на умерена температура. Запържете каймата, като бъркате, за да разбиете бучките, докато месото започне да...

Телешко в сос от праз и вермут

Телешко в сос от праз и вермут

Обелваме чесъна и го нарязваме на ситно. Почистваме праза и го нарязваме на ленти. Измиваме, подсушаваме и нарязваме месото на ленти...

Кебап от свинска плешка с праз

Кебап от свинска плешка с праз

. Накрая се поръсва със смлян черен пипер. Лесно и просто ястие от свински кебап, подходящо да се консумира с чаша червено вино....

Кебап от праз със свински бут

Кебап от праз със свински бут

пипер, захлупете тенджерата и оставете около 40 мин. да се задушава. Добавете нарязаното на малки кубчета месо от свински бут и оставете да къкри 5 мин. Сервирайте топлия кебап със сезонна салата....

Телешки джолан в гърне с вино

Телешки джолан в гърне с вино

Овкусяваме брашното за овалване със сол, черен и червен пипер и овалваме парчетата месо. Сгорещяваме част от олиото и в него запечатваме месото...

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: