Родопски банички на сачРодопски банички на сач
12 Март
Севда Андреева
Пълнена тиква по родопскиПълнена тиква по родопски
21 Септ.
Румяна Сакалийска

Кюфтета по Родопски

Разгледай всички 74 избрани предложения за кюфтета по родопски в Езине.бг.
Родопски клин по нашенскиРодопски клин по нашенскиИзпечете родопския клин на умерена фурна до апетитен загар....
Пържен боб по родопскиПържен боб по родопскиНакиснете боба за 1 нощ във вода. На следващата сутрин го сложете да кипне с една вода, после с втора. Оставете го да се свари до омекване, след...
Салата Боб по родопскиСалата Боб по родопскиНарежете лука на ситно, чушките на парченца или на малки лентички. В голяма купа смесете лука, чушките, боба и прибавете нарязания на парченца и предварително...
Кисело зеле по родопскиКисело зеле по родопскиПоставяме в 20 гр. сгорещена мас ситно нарязаното кисело зеле, посоляваме леко, наливаме вода и задушаваме почти до омекване. Заливаме със 150...
Родопска млечна супаРодопска млечна супаВкусна родопска млечна супа като от едно време! По желание към тази супа по стара рецепта може да добавите и черен пипер....
Автентичен родопски пататник на тиганАвтентичен родопски пататник на тиганОбелваме картофите и настъргваме на едро ренде. Към тях прибавяме солта и бъркаме, като оставяме за около 5 минути. След преминаване на времето...
Родопски пататник с кисело млякоРодопски пататник с кисело млякоКартофите се сваряват цели, обелват се и докато са топли, се смачкват с вилица или преса. Прибавя се киселото мляко, предварително разбъркано с брашното...
Родопски катми с биволско млякоРодопски катми с биволско млякоБрашното, маята, солта, захарта, водата, киселото мляко и маслото се смесват и се разбъркват добре. Полученото тесто, което е малко по – гъсто...
Къпана баница по родопски с пилеКъпана баница по родопски с пилеСваряваме пилето във вода, обезкостяваме го. Разбиваме яйцата и към тях прибавяме пресятото брашно и солта и омесваме много добре меко тесто,...
Зрял боб в гърне по родопскиЗрял боб в гърне по родопскиПочистеният и добре измит боб се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10 часа се измива и се поставя в пръстено гърне. Към него се...
Сочни кюфтетаСочни кюфтетаАко продуктите за кюфтетата са много, може да намалите дозата за сочните кюфтета. Идеални са за обяд със свежа салата....

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: